Keď je ti ťažko.

Keď ti je ťažko, opri sa o svoj zdroj. Môže ním byť príroda, kniha, ticho, hudba, tanec, rozhovor, tvorenie… The post Keď je ti ťažko. appeared first on Biely Lotus.

prejsť na článok

Z môjho mini sex denníčku II.

Na prvé lásky sa ťažko zabúda. Spomienky na ne ostávajú po celý život. Toto je sex príbeh tej mojej a to ako som sa s ňou po rokoch nakrátko zblížila opäť.

prejsť na článok

Prírodné nápoje lásky a AFRODIZIAKÁ

Už od nepamäti patria rôzne nápoje, prášky a ďalšie ťažko dostupné prostriedky na podporu mužnosti a sexuálneho výkonu medzi veľmi žiadaný tovar.

prejsť na článok

Slnečná výživa – tretia časť

Keď už poznáme účinky vitamínu D na naše zdravie, asi sa len ťažko zmierime s predstavou, že patríme k tým národom, u ktorých je deficit „déčka“ typický. Vieme vám ponúknuť riešenie a vysvetlíme, ako sa dá zvýšiť hladina vitamínu D v tele.

prejsť na článok

Koľkokrát musí bábätko cez deň spať?

Šťastné mamičky tie, ktorých bábätká celé noci prespia. Najmä prvé dni po príchode z pôrodnice bývajú náročné. Dieťatko sa učí režimu a ide mu to veľmi ťažko. V brušku bola predsa vždy tma a mierny hluk. Pomôžte mu so zmenou V pôrodnici je takmer nemožné

prejsť na článok

Reštart zeme sa odkladá?

Ťažko sa mi bude písať o informácii, ktorú chcem s vami zdieľať. Mám pocit že prídu neskôr ďalšie informácie. Ak Reštart zeme sa odkladá? Čítajte viac Pre zobrazenie tohto článku, si musíte zakúpiť Predplatné pre čitateľov 1-mesiac, Pred

prejsť na článok