Každý kilometer stojí za to

Každý kilometer stojí za to Objavujte svet spolu s nami Prejdené kilometre nie sú len na meranie vzdialenosti. Znamenajú zážitky. Získané skúsenosti, využité príležitosti a prežité príbehy. Všetky pocity a okamihy, ktoré ste cestou zažili. Nové poznatky a nové odpovede. Prejdené kilometre merajú váš život. Poďte spoznať nepoznané a objavte svet okolo vás. Chceme byť pri tom. Každý kilometer stojí za to Sme tu pre vás Chceme vám pomôcť, aby ste aj vy začali objavovať krásy sveta okolo vás. A najlepšie ešte dnes. Objavte ešte viac Škoda storyboardNaši ŠKODA predajcovia Vám ochotne poradia a pripravia ponuku podľa Vašich predstáv.Neváhajte nás kontaktovaťGALIMEX Martin Sučianska 5470/49 036 08 Martin +421 43 4005 118 , +421 43 4005 216 [email protected] GALIMEX Žilina Rosinská cesta 17 010 08 Žilina +421 41 5061 115 , +421 41 5061 116 [email protected] [contact-form-7] Príspevok Každý kilometer stojí za to je zobrazený ako prvý na GALIMEX.

prejsť na článok

Vianočný čas | patrik598 | Sviatočné

Názov básničky: Vianočný čas, Autor: patrik598, Kategóra: Sviatočné, Časť textu: Zima spí pod ihličím, naschvál aspoň že každý rok stojí tá maštaľ kde čas zastal vlastne iba kométa...

prejsť na článok

250 000 uzavretých zmlúv na opravu a údržbu DAF MultiSupport

Rastúci počet nákladných vozidiel DAF teraz opúšťa výrobu so servisnou zmluvou 250 000. zmluva na opravu a údržbu DAF MultiSupport Spoločnosť DAF Trucks dosiahla míľnik 250 000 servisných zmlúv na opravu a údržbu DAF MultiSupport. Služba DAF MultiSupport

prejsť na článok

SME: Koľko stojí najlacnejší elektromobil? Cena vás poteší

Na portáli SME vyšiel zaujímavý článok, do ktorého sme mali možnosť prispieť aj EcoAuto so svojimi skúsenosťami zo sveta elektromobility, ktoré sme načerpali počas nášho pôsobenia. Sme radi, že elektromobilita napreduje a že môžeme byť toho súčasťou.

prejsť na článok

Ako používať opunciový olej?

Uvažujete o kúpe opunciového oleja ale neviete na čo je dobrý a či stojí za tie peniaze? Odpoveď je určite áno ...vďaka svojim účinkom nahradí mnohé kozmetické prípravky a je vhodný pre všetky typy pleti.

prejsť na článok

Prečo Larens? Čo stojí za úspechom Larens produktov?

Všetky Larens produkty predstavujú unikátne spojenie úspechov vedy a múdrosti prírody. Ich zloženie a výrobné procesy sa dajú považovať za revolúciu vo svete kozmetiky.

prejsť na článok