Kancelária na 4.poschodí 15m2

KANCELÁRIA NA 4.POSCHODÍ 15m²Veľmi pekná kancelária na 4.poschodí s výhľadom na Bôrik. Lukratívna poloha, pokojná štvrť, veľká záhrada s posedením, bicykliareň a bezproblémové parkovanie. 146 €/mes.Prejsť na ponuku UNCODE.initRow(document.getElementById("script-144065")); The post Kancelária na 4.poschodí 15m2 appeared first on Business centrum Žilina.

prejsť na článok

Ekologická kancelária

Ako vytvoriť ekologickú kanceláriu a zdravé pracovné prostredie? Inšpirujte sa našimi tipmi. Modulový drevodom ako ekologická kancelária The post Ekologická kancelária appeared first on emter.sk.

prejsť na článok

Informačná kancelária TS 27.2. 3.3.2023 Zatvorené

The post Informačná kancelária TS 27.2. 3.3.2023 Zatvorené appeared first on ARRIVA Liorbus.

prejsť na článok

BUBY reality, s.r.o. realitná kancelária Žilina

Na internetový portál Firmy Žilina bola pridaná realitná kancelária BuBy reality, s.r.o. Žilina, ktorá Vám ponúka predaj, kúpu, prenájom nehnuteľností ako aj právny servis a pomoc pri vybavovaní hypotekárnych úverov.

prejsť na článok

Dokonalá kancelária

Kancelária je miesto kde rozmýšľate, pracujete a tvoríte niečo nové. Tak prečo si ju nezariadiť luxusne a moderne, aby nás inšpirovala popri práci? Moderné veci vám môžu priniesť inovatívne nápady a navyše ich skvelo využijete. Ponúkame vám široký výber k

prejsť na článok

Výdaj liekov pre verejnosť

Od septembra 2020 zabezpečuje nemocničná lekáreň NÚTPCHaHCH výdaj liekov, zdravotníckych pomôcok, dietetických potravín a doplnkového sortimentu aj pre verejnosť prostredníctvom novootvoreného oddelenia výdaja verejnosti na 4. poschodí C traktu (vstup z h

prejsť na článok