Kamene podľa znamenia zverokruhu - Strelec

Pozitívnym účinkom drahých kameňov sa verilo už v dobách babylonských. Nižšie sme pre vás vytvorili zoznam kameňov, ktoré sa hodia pre ľudí narodených v znamení Škorpión. Teda pre tých, ktorí sa narodili medzi 23. 11. – 21. 12.

prejsť na článok

Kamene podľa znamenia zverokruhu - Rak

Pozitívnym účinkom drahých kameňov sa verilo už v dobách babylonských. Nižšie sme pre vás vytvorili zoznam kameňov, ktoré sa hodia pre ľudí narodených v znamení Rak. Teda pre tých, ktorí sa narodili medzi 22. 6. – 22.7.

prejsť na článok

Kamene podľa znamenia zverokruhu - Lev

Pozitívnym účinkom drahých kameňov sa verilo už v dobách babylonských. Nižšie sme pre vás vytvorili zoznam kameňov, ktoré sa hodia pre ľudí narodených v znamení Lev. Teda pre tých, ktorí sa narodili medzi 23. 7. – 23. 8.

prejsť na článok

Kamene podľa znamenia zverokruhu - Býk

Pozitívnym účinkom drahých kameňov sa verilo už v dobách babylonských. Nižšie sme pre vás vytvorili zoznam kameňov, ktoré sa hodia pre ľudí narodených v znamení Býka. Teda pre tých, ktorí sa narodili medzi 21. 4. – 20. 5.

prejsť na článok

Kamene podľa znamenia zverokruhu - Vodnár

Pozitívnym účinkom drahých kameňov sa verilo už v dobách babylonských. Nižšie sme pre vás vytvorili zoznam kameňov, ktoré sa hodia pre ľudí narodených v znamení Vodnára. Teda pre tých, ktorí sa narodili medzi 21. 1. – 19. 2.

prejsť na článok

Kamene podľa znamenia zverokruhu - Kozorožec

Pozitívnym účinkom drahých kameňov sa verilo už v dobách babylonských. Nižšie sme pre vás vytvorili zoznam kameňov, ktoré sa hodia pre ľudí narodených v znamení Kozorožec. Teda pre tých, ktorí sa narodili medzi 22.12.-20.1.

prejsť na článok