Junior firemný právnik (vhodné pre absolventa)

Pozícia je vhodná pre čerstvého absolventa práva alebo mladšieho právnika, ktorý má záujem skôr o administratívny typ práce so zmluvami v oblasti obchodného práva.

prejsť na článok

Junior firemný právnik

Pozícia je vhodná aj pre čerstvého absolventa práva s praxou , pre ktorého je atraktívne pracovať pre stavebnú firmu, ktorá je dcérskou spoločnosťou kapitálovo silnej Luxemburskej developerskej spoločnosti.

prejsť na článok

Junior účtovník - absolvent

▪ Pozícia je vhodná pre čerstvého absolventa, ktorý má rád prácu s číslami, papiermi a hľadá príležitosť rozšíriť svoje vedomosti a získať praktické skúsenosti v oblasti účtovníctva.

prejsť na článok

Junior Microsoft Developer (C#, .NET)

Pozícia je vhodná pre absolventa, ktorý hľadá menšiu, menej formálnu firmu s vlastným produktom, dlhodobou možnosťou vývoja a silnou motiváciou vzdelávať sa v nemeckom jazyku v rámci kurzov, ktoré firma ponúka.

prejsť na článok

Junior Account Manager (operatívny leasing automobilov)

Pozícia je vhodná pre šikovného obchodníka, ktorý sa chce venovať autám a všetkému okolo nich, prípadne aj pre absolventa, pre ktorého je zaujímavá práca obchodníka v oblasti automobilového priemyslu.

prejsť na článok

Junior Ekonomicko - administratívny pracovník

Pozície je zaujímavá pre čerstvého absolventa strednej alebo vysokej školy zameranej na administratívu alebo ekonomiku, prípadne juniornejšieho človeka s praxou na podobnej pozícii na účtovnom oddelení alebo office.

prejsť na článok