JESENNÉ PRÁZDNINY

#cmsmasters_row_65b310f7b8b0f3_04720982 .cmsmasters_row_outer_parent { padding-top: 0px; } #cmsmasters_row_65b310f7b8b0f3_04720982 .cmsmasters_row_outer_parent { padding-bottom: 50px; } Milí rodičia, keďže materská škola v Ďurkove hlási nízky záujem rodičov o prevádzku MŠ počas jesenných prázdnin a ich kuchyňa bude zatvorená, bude aj naša materská škola počas jesenných prázdnin ZATVORENÁ. od 30.10. do 31.10. zatvorené /pondelok, utorok/ 1.11. sviatok Všetkých svätých zatvorené /streda/ otvorené od štvrtka 2.11.2023. Prajeme Vám príjemne prežité prázdniny a veríme, že tento čas poslúži aj detičkám, ktoré sú choré, na vyliečenie. The post JESENNÉ PRÁZDNINY appeared first on Materská škola Olšovany.

prejsť na článok

Jesenné číslo Pokoja

Pripravili sme pre jesenné číslo zborového časopisu Pokoj. The post Jesenné číslo Pokoja appeared first on Cirkevný zbor ECAV Budimír.

prejsť na článok

Prichádza jeseň a s ňou vhodný čas na ... ? Citrónovú medicínu! ☺

Ako zvládnuť jesenné chrípkové obdobie bez liekov? Pomôže Vám citrónová medicína, ktorú si raz-dva pripravíte aj sami doma.

prejsť na článok

Jesenné dekorácie pre kreatívne ruky

Vytvorte si jesenný aranžmán Nádhernú prírodnú dekoráciu vo farbách jesene si viete jednoducho pripraviť aj u vás v pohodlí domova. Zároveň si tak viete spríjemniť chvíle na očakávanie prichádzajúcich sviatkov. V studenom počasí sú príjemné jesenné tóny

prejsť na článok

HODINA DEŤOM: V jesennom kole podporíme 50 jednorodičovských rodín

Jesenné kolo pomoci deťom z jednorodičovských rodín je už uzavreté. Jednorazovým finančným príspevkom 400 eur ...Viac

prejsť na článok

Ako zabaviť deti cez prázdniny – obľúbené letné recepty

Varenie môže byť skvelou aktivitou, ktorá zabaví deti počas prázdnin, posilní ich zručnosti v kuchyni, ale tiež podporí kreativitu, rozvoj jemnej motoriky a zdravú výživu.

prejsť na článok