Je váš web (ne) bezpečný?

The post Je váš web (ne) bezpečný? appeared first on Pixweb.

prejsť na článok

Zlatý prach, Iriodin

Zlatý prach je vhodnou alternativou při pozlacování. Je barevně stálý a bezpečný pro životní prostředí. Aplikuje se na lepivý podklad-mixtion.

prejsť na článok

Stříbrný prach, hliníkový

Hliníkový prach je vhodnou alternativou při pozlacování. Je barevně stálý a bezpečný pro životní prostředí. Aplikuje se na lepivý podklad - mixtion.

prejsť na článok

Koronavírus a turistika: odporúčania pre bezpečný pobyt v prírode

Pandémia koronavírusu a s ňou súvisiace aktuálne dianie zasiahlo do našich každodenných životov. Ovplyvňuje našu prácu, našu rodinu a v neposlednom rade aj to, ako trávime svoj voľný čas. Ako outdooroví nadšenci vieme, že ostať doma počas týchto slnečných

prejsť na článok

Mozilla Thunderbird

Stiahnuť Mozilla Thunderbird Poštový klient Thunderbird patrí medzi najvyužívanejších emailových klientov s otvoreným kódom na trhu. Je dostupný pre operačné systémy Windows 7, 8, Vista, Linux a využívať ho môžu aj používatelia jabĺčok Mac OS.

prejsť na článok

Bývanie už v lete: Nový Hlohovec má dokončenú fasádu a pracujeme na detailoch.

Čo je u nás nové? Máme vymaľované. Ukončili sme práce na fasáde, pustili sme sa do dlažby na chodníkoch. Pribudli aj vjazdy ku krytému parkovisku. Perfektné parkovanie – auto v bezpečí, nohy v suchu V Novom Hlohovci sme dokončili fasádu. V bytovom k

prejsť na článok