Jarné čistenie pleti

Po zime je veľmi dôležitá regenerácia pleti. Pleť pôsobí sivo a mdlo a je dehydratovaná.  Veľmi dôležitým krokom je v tomto prípade dôkladné a profesionálne hĺbkové čistenie pleti. Preto som spustila akciu a prichystala pre Vás – Jarné čistenie pleti. Ja používam pri ošetrení ako prvý krok povrchové čistenie pleti. Tým zbavím pleť nečistôt, prachu, makeupu a pod. Nasleduje peeling,  pomocou  ktorého  odstránim  odumreté bunky pleti a pleť sa zjemní. Pokračujem bahenným zábalom – na pleť nanesiem bahennú masku a a gázovými štvorcami namočenými vo vode spravím zábal. Takto nachystanú pleť nechám nahriať pod infra lampou. Nepoužívam žiadne naparovače  pleti , kde sa človek cíti celý mokrý atď Bahenná maska pod teplom nám pekne otvorí póry a pleť je prichystaná na čistenie.  Samotné čistenie vykonávam  buď ultrazvukovou špachtľou – SKIN SCRUBBROM alebo klasicky (ručne) . Väčšinou to robím tak, že najprv pleť čistm SKIN SCRUBBEROM a potom este dočistím ručne. Ale všetko záleží od danej pleti a dohode. Po čistení na pleť použijem ozón , ktorý pleť vydezinfikuje. Po ozonizácii pleti, nanesiem znova  bahennú masku. Tá nám takto za studena póry zatvorí. Po bahennej maske nanášam hydratačnú masku. Tá hĺbkovo vyživuje, hydratuje a ukľudní pleť po čistení.  Po maske nanesiem a vpravím do pleti hydratačné sérum, ktoré dodá extra dávku hydratácie a udrži vlhkosť v pokožke. Nakoniec nanesiem krém podľa typu pleti. Pleť je po ošetrení viditeľné hydratovaná, vyčistená, a svieža. Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky napíšte mi dole komentár. Ak by ste mali záujem o túto akciu objednávajte sa prosím telefonicky na 0903 199 644. Všetky články The post Jarné čistenie pleti appeared first on Paulita.sk.

prejsť na článok

Čistenie pleti

The post Čistenie pleti appeared first on Kozmetika Petržalka.

prejsť na článok

Čistenie pleti žehličkou

Niektoré galvanické, mikroprúdové a ultrazvukové žehličky na pleť a ultrazvukové špachtle majú režim čistenia.  Na čistenie pleti sa používajú čistiace emulzie alebo čistiace tonikum.

prejsť na článok

Nesprávne techniky čistenia pleti.

Častokrát sa nás pýtate na kozmetické triky a rady ako sa starať o svoju pleť čo najlepšie a najdôkladnejšie. Ešte častejšie Vám odpovedáme, že základným kľúčom správnej a efektívnej starostlivosti o pleť je podceňované ČISTENIE pleti. V tomto blogu sa bu

prejsť na článok

ČLÁNOK O SKIN SKRUBER- ULTRAZVUKOVÉ ČISTENIE PLETI

Je bezbolestné čistenie pokožky pomocou ultrazvukových vĺn. Ide o dôkladné čistenie pokožky a odstránenie nadbytočného mazu ale aj ošetrenie a odstraňovanie akné. Každá pokožka je iná, a stáva sa, že reaguje na manuálne čistenie opuchom, začervenaním aleb

prejsť na článok

Jarné skrášlenie a oživenie pleti a vlasov

Kúra na 5 dní. V článku Vám odporúčime jarnú oživujúcu a skrášľujúcu kúru z tých najkvalitnejších prírodných prípravkov, ktoré máme v ponuke. Pleť bude jemná, oživená a detoxikovaná. Znova nadobudne svoje vyžarovanie. Rovnako tak aj pre vaše vlasy.

prejsť na článok