interiér Mlynice v časopise PROJEKT

V časopise PROJEKT 02/2023 bol publikovaný článok od architekta Petra Daniela. Hodnotí interierové vstupy do objektu Mlynice, ktoré sme v priebehu minulého roka navrhovali a realizovali. Prajeme pekné čítanie. Príspevok interiér Mlynice v časopise PROJEKT je zobrazený ako prvý na LINEAR.

prejsť na článok

Príspevok o FM Institute Slovakia s.r.o. v časopise Facility Manager

V časopise Facility Manager 1/2015, ktorého vydavateľom je spoločnosť WPremium event, s.r.o. z Českej republiky bol uverejnený rozhovor s Ing. Andreou Szabovou konateľkou spoločnosti FM Institute Slovakia s.r.o. ohľadom vzniku a fungovania tejto spoločnos

prejsť na článok

Projekt Svetlá

Jednoduchá nehorľavá záclona s prírodnou štruktúrou Adelle farba 97/sivá, príjemne dotvorila moderný interiér.

prejsť na článok

DERMA č. 2021/II

Časopis DERMA č. 2021/II na stiahnutie vo formáte *.pdf Celý článok DERMA č. 2021/II si prečítate v časopise DERMA, odbornom interdisciplinárnom medicínskom časopise pre dermatológov.

prejsť na článok

DERMA č. 2021/IV

Časopis DERMA č. 2021/IV na stiahnutie vo formáte *.pdf Celý článok DERMA č. 2021/IV si prečítate v časopise DERMA, odbornom interdisciplinárnom medicínskom časopise pre dermatológov.

prejsť na článok

DERMA č. 2020/IV

Časopis DERMA č. 2020/IV na stiahnutie vo formáte *.pdf Celý článok DERMA č. 2020/IV si prečítate v časopise DERMA, odbornom interdisciplinárnom medicínskom časopise pre dermatológov.

prejsť na článok