Interez: Orava si bude užívať line-up svetovej kvality. Pýtali sme sa organizátorov, čo môžete čakať.

Festival svetových rozmerov a výnimočnej atmosféry, ktorý už 28. 29. 7. otvorí svoje brány na brehu Oravskej priehrady, bude plný zážitkov a neopísateľných emócií. Môžete čakať masívnu opening show plnú rôznorodých pyroefektov, ohňov a mnoho ďalších prekvapení, ktoré ste ešte nezažili. A to myslíme doslova! Bude to emocionálna jazda, ktorá je na mieru pripravená len pre náš veľkolepý festival. Lineup DJ-ov vás nepochybne ohromí a pripraví na nezabudnuteľné chvíle, pretože sme pre vás vybrali tie najlepšie mená elektronickej hudby, z ktorých si vyberie naozaj každý! Headlineri festivalu vám zaručia zimomriavky po celom tele Svetoví DJ W&W, ktorí sa každoročne umiestňujú v TOP 20 DJ-ov na svete v poprednom rebríčku TOP DJ MAG, sú ako stvorení pre veľký stage a open air festivaly, a preto sa aj každoročne zúčastňujú Celý članok si môžete prečítať sem The post Interez: Orava si bude užívať line-up svetovej kvality. Pýtali sme sa organizátorov, čo môžete čakať. appeared first on Paradise Open Air.

prejsť na článok

Tipy kam s deťmi Predĺžený víkend v regióne Orava

Predĺžený víkend na Orave Pár dní dozadu sme spoločne vyrazili na prvý predĺžený rodinný víkend a navštívili sme jeden z najkrajších regiónov na Slovensku, ktorým je Orava. Vspolupráci so UpRekrea sme si vybrali parádne ubytovanie vmalebnej dedinke Brezov

prejsť na článok

Interez: Dve extrémne noci, na ktoré nezabudneš..

Na Oravu zavítajú svetové mená elektronickej hudby. Súčasťou festivalu bude jedinečný stage dizajn a nezabudnuteľná opening show. Zaži dve extrémne noci plné hudby a vytvor si svoj festivalový príbeh, na ktorý len tak ľahko nezabudneš. Zažili ste je

prejsť na článok

Ako užívať kolagén: kedy, ako dlho + odporúčané dávkovanie

Chcete užívať kolagén, ale neviete ako na to správne? Vysvetlíme vám, kedy, ako dlho ho užívať aj aké je odporúčané denné dávkovanie, aby sa dostavil efekt.

prejsť na článok

Ženy, ktoré dojčia, nesmú užívať antikoncepciu: mýtus alebo fakt?

Gynekológ, MUDr. Vladimír Cupaník, PhD, Vám vysvetlí prečo by ženy po pôrode nemali užívať dvojzložkovú antikoncepciu. The post Ženy, ktoré dojčia, nesmú užívať antikoncepciu: mýtus alebo fakt? appeared first on Ako žiadna iná.

prejsť na článok

Školenie: Systém manažérstva kvality (SMK) podľa ISO 9001:2015

Školenie: Systém manažérstva kvality (SMK) podľa ISO 9001:2015 25. marca 2022 V rámci spolupráce

prejsť na článok