Informácia o výsledku vyhodnotenia ponúk

AKTUALITY setREVStartSize({c: 'rev_slider_6_5',rl:[1240,1024,778,480],el:[],gw:[1240],gh:[350],type:'standard',justify:'',layout:'fullwidth',mh:"0"});if (window.RS_MODULES!==undefined window.RS_MODULES.modules!==undefined window.RS_MODULES.modules["revslider65"]!==undefined) {window.RS_MODULES.modules["revslider65"].once = false;window.revapi6_5 = undefined;if (window.RS_MODULES.checkMinimal!==undefined) window.RS_MODULES.checkMinimal()} Informácia o výsledku vyhodnotenia ponúk Informácia týkajúca sa splnenia povinnosti podľa §44 ods. 2 zákona č. 25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplneníniektorých zákonov v znení neskorších predpisov v PDF. The post Informácia o výsledku vyhodnotenia ponúk appeared first on KMS-PT, s.r.o..

prejsť na článok

Výzva na predkladanie ponúk Oplotenie cintorína

Výzva na predloženie ponuky Oplotenie cintorína Príspevok Výzva na predkladanie ponúk Oplotenie cintorína zobrazený najskôr Nižná Olšava.

prejsť na článok

Informácia o výške disponibilnej alokácie výzvy

MAS Sekčov – Topľa, o.z. informuje o výške disponibilnej alokácie výzvy IROP-CLLD-AJA7-511-003 po vydaní oznámení o schválení ŽoPr k 6.10.2021: 226 011,26€. Príspevok Informácia o výške disponibilnej alokácie výzvy je zobrazený ako prvý na .

prejsť na článok

Práca: Prípravár / rozpočtár / administratívny pracovník

Do nášho tímu hľadáme kolegyňu / kolegu ktorý nám pomôže s prípravou našich stavieb a obnov. Popis práce: Kalkulácia, rozpočty a rozbory pomocou programu CENKROS, vyhotovovanie cenových ponúk, vybavovanie mailovej komunikácie, reklamácii, kontakt s kl

prejsť na článok