Industriálny dizajn hlási svoj návrat

Industri lny t l je op v obube. Urite ste ho postrehli v mnoh ch kaviarach, baroch i kancel ri ch, ale st le astej ie si nach dza miesto aj v interi roch dom cnost . Obnaen tehla, tr my, vysok stropy, nezakryt rozvodov k ble i kovov trubky. Akoby sa industri lny t l snail o odhalenie k ska toho star ho, mono nostalgick ho , ale nabit ho spomienkami. V interi roch ho asto mie ame s trochou elegancie a klasiky a vytv ra priestor pre kombin ciu leskl ch kovov a matn ch patinovan ch povrchov. Rovnako sme na tom aj my, pri dizajnovan nov ch modelov biliardov ch stolov. Elegancia zmie an s jednoduchosou tvarou , kombin cia kovu a mas vneho dreva s drsn m vzhadom. Pre drsn povrch mas vneho dreva sa najlep ie hod pr ve dubov mas v. Mas vne dubov drevo tvor r m na ich biliardov ch stolov okolo kamennej bridlicovej dosky. V kombin cii s kovov mi nohami, s viditen mi spojmi a skrutkami potom dotv rame modely , ktor si n jdu svoje miesto pr ve v tak ch interi roch, ktor t ia po vytvoren atmosf ry elegantn ho n vratu v ase i naopak nadasovosti ? Modely ako ATELIER, ELEGANCE, CROSS, INDUSTRY, HARMONY V i PURE spaj oboje, nadasovos aj nostalgiu, poda toho ako V interi r dolad te. Pre t ch , ktor ch rozpoet mus vystai aj na doplnky, i pohodln pohovku, s industri lne laden modely biliardov ch stolov u n s dostupn aj v kateg rii lamin tov ch biliardov ch stolov. Kamenn bridlicov doska je zachovan , ale ukr va sa za r mom vyroben m z modern ch lamin tov. V robcovia vekoplo n ch materi lov rovnako sleduj trendy a poiadavky z kazn kov a preto n jdeme v ponuke materi ly, ktor v mnohom pripom naj drsn drevo a nes n zvy ako vintage i oldtimer . Pr ve tak ho drevodekory dok u vo vzhade nahradi dubov drevo. Modely ako VINTAGE, PURE, LIGHT i FACTORY s na e industri lne laden biliardov jed lensk stoly z lamin tu. Zachov vaj si hern kvality, vaka bridlicovej kamennej doske, s stabiln vaka vn torn mu kovov mu r mu , s modern a nadasov a industri lne z rove. Ak lad te V interi r pr ve v tomto duchu, pozrite si na u ponuku industri lnych biliardov ch stolov a nechajte sa in pirova. Príspevok Industriálny dizajn hlási svoj návrat je zobrazený ako prvý na MULTIBILLARD.

prejsť na článok

Industriálny štýl

Tento štýl je stále viac populárnejší v podkrovných bytoch, komerčných priestoroch dokonca už aj v mnohých moderných domoch. Trend tohto štýlu neustále narastá po celom svete. Príspevok Industriálny štýl je zobrazený ako prvý na ANANE.

prejsť na článok

13. Maxipes Fík: Návrat

Epizóda Návrat z animovanej rozprávky o veľkom bernardínovi menom Fík a jeho dobrodružstvách s kamarátkou Ajou. Pozrite si rozprávku Maxipes Fík online cez youtube.

prejsť na článok

Bezpečný návrat do nového normálu

Pri ošetrení pacientov sa odporúča prijať opatrenia na zaistenie bezpečnosti personálu a pacientov. Viac informácií: Bezpečný návrat do nového normálu

prejsť na článok

Ako prelomovo využiť teplo z väčších hĺbok? Veľký geotermálny hráč hlási úspech

Čím hlbšie do útrob zeme ideme, tým vyššia je teplota, ateda aj geotermálny energetický potenciál. Jednou znajväčších výziev odvetvia však zostáva, ako sa do týchto sfér dostať avyužiť dostupnú energiu. Vývoj technológií voblasti „ultrahlbokej“ geotermie

prejsť na článok

Súčasný dizajn

Súčasný dizajn sa odkazuje na oveľa aktuálnejšie dekorácie a materiály. Tento štýl je tak dynamický, že jeho prevedenia, ktoré boli trendom v začiatkoch 21. storočia, už nie sú aktuálne Príspevok Súčasný dizajn je zobrazený ako prvý na ANANE.

prejsť na článok