Hydroizolácia – v čom spočíva jej najväčšia výhoda?

Slovo hydroizolácia ste už zaiste počuli – či už v súvislosti s rekonštrukciou alebo novovýstavbou. Jej hlavnou úlohou je zabrániť vode, aby vnikla do konštrukcie, stien a múrov. Kvalitnú hydroizoláciu nielen pre vašu strechu, ale aj podlahu, balkón či garáž zabezpečí firma STRECHYKOM, s.r.o. Úžasná odolnosť hydroizolácie voči celoročným poveternostným vplyvom Našou hlavnou činnosťou je účinná hydroizolácia stavieb proti vlhkosti, tlakovej vode aj prenikaniu radónu z podložia. Osobitnou kategóriu je hydroizolácia striech (aj zelených striech) vrátane zateplenia. Každá hydroizolácia v našej réžii vyniká trvácnosťou  a dlhoročnou životnosťou. Nemusíte sa obávať, v žiadnom prípade nenaruší statiku budovy. Pracujeme výhradne s kvalitnými materiálmi disponujúcimi výbornými technickými vlastnosťami. Aj vďaka tomu je hydroizolácia (aj izolácia plochej strechy) odolná voči UV žiareniu a celoročným poveternostným vplyvom. Samozrejmý je vyškolený a skúsený personál, ktorý zabezpečí jej odbornú montáž. Hydroizolácia s dôrazom na každý centimeter plochy Vieme, že hydroizolácia prispieva k dlhšej funkčnosti a životnosti strechy. To je obzvlášť nevyhnutné v aktuálnom období, kedy je častejší výskyt mohutnejších dažďov či povodní. Preto vždy prísne dbáme, aby hydroizolácia bezpečne a spoľahlivo pokryla celú vytýčenú plochu. Osobitnú pozornosť venujeme kritickým miestam ako je napríklad okolie komínov. Hydroizolácia nie je naším jediným predmetom podnikania. Realizujeme aj izolácie bazénov a okrasných jazier, ako aj zateplenie strechy a montáž klampiarskych prvkov. Sme vlastníkmi licencie na montáže hydroizolačných systémov od viacerých popredných výrobcov ako Sika, Icopal, Protan, Bauder, Fatrafol či Elbe secur. Medzi naše činnosti spadá nielen hydroizolácia a izolácia striech, ale aj rekonštrukcia strechy a oprava plochých striech. Tešíme sa na spoluprácu. Prečítajte si tiež: Oprava plochých striech – ktoré ich časti sa najčastejšie opravujú? Izolácia plochej strechy pomocou špeciálnych materiálov Rekonštrukcia strechy presne podľa vás a vašich predstáv

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! appeared first on Podrezávanie domov, muriva, hydroizolácia.

prejsť na článok

Bylinkár

Prvá a najväčšia predajňa čajov, byliniek a liečivých rastlín na Slovensku.

prejsť na článok

SlovakiaTech Forum-Expo

Nová prezentačná webstránka SlovakiaTech Forum-Expo – najväčšia technologická konferencia na Slovensku.

prejsť na článok

Black Friday začína!

Najväčšia nákupná mánia v roku je tu! Dlho očakávaný BLACK FRIDAY začína aj u nás a tak máte skvelú príležitosť nakúpiť si nové kúsky za neuveriteľné ceny!

prejsť na článok

Prečo si vybrať pozlátený set šperkov?

Pozlacovanie a zlatenie spočíva nanesení vrstvy zlata na povrch iného materiálu, v našom prípade striebra.

prejsť na článok