Hurghada, Egypt od 25. 5. do 1. 6. 2023

Potápačská dovolenka v Egypte Poďte s nami na overenú potápačskú cestu do egyptskej Hurghady. Staňte sa súčasťou podmorského sveta, potápajte alebo šnorchlujte medzi pestrofarebnými koralmi v obľúbenom Červenom mori. Poletíme priamym letom z Bratislavy. Termín: 25. 5. 1. 6. 2023 Ubytovanie: Arabella Azur Resort**** All Inclusive Hotel sa nachádza priamo pri mori s piesočnou plážou a pekným koralovým útesom asi 4 km od centra Hurghady. Je to príjemný rezort postavený v modernom núbijskom štýle, ktorý ponúka dve reštaurácie, orientálnu kaviareň, piváreň, niekoľko barov a 2 bazény. Dvojlôžkové izby sú štandardne vybavené. Viac informácií o rezorte. Potápanie Potápanie v Červenom mori patrí k najatraktívnejším zážitkom v Egypte. Tí, ktorí ho už spoznali, to potvrdia, nováčikovia budú nadšení. Pestrofarebné koraly a živočíchy, teplá a číra voda a zaujímavé vraky sa nachádzajú v hĺbkach od 5 do 30 metrov. Plávanie a šnorchlovanie nad koralovými útesmi je tiež intenzívnym zážitkom. Zájazd je vhodný pre začiatočníkov, pokročilých potápačov aj klientov, ktorí majú záujem ukončiť základný potápačský kurz. Výhodné časy leteckého spojenia nám umožnia absolvovať až 6 potápačských dní, teda 12 ponorov. Cena za deň potápania (2 ponory vrátane poplatkov) je 54€ a zahŕňa pobyt na lodi, sprievodcu – inštruktora, dopravu minibusom, vzduch a olovo. Môže sa meniť v závislosti od vzdialenosti cieľa. Náš nemecký partner Roland je skúsený inštruktor. Na svojej lodi LUMINATION nás zavezie na najkrajšie útesy a vraky Červeného mora. Počas zájazdu si môžete zvýšiť kvalifikáciu na Advanced Open Water Diver alebo absolvovať špecializovaný kurz potápanie s NITROX-om. Cena: 794 € /os. v dvojlôžkovej izbe alebo 923 € /os. v jednolôžkovej izbe Cena je platná v čase uverejnenia s 8% zľavou first moment. Zmena ceny je vyhradená podľa aktuálnych taríf rezervačného systému CK FISCHER, platnú cenu na požiadanie radi potvrdíme. V cene je zahrnuté: spiatočná letenka do Hurghady s odletom z Bratislavy vrátane poplatkov s 23kg limitom na batožinu ubytovanie na 7 nocí v dvojlôžkovej izbe hotela Arabella Azur Resort so stravovaním all inclusive transfer z letiska do hotela a späť služby delegáta a poistenie proti insolventnosti CK Cena neobsahuje: víza platené v hotovosti po prílete vo výške 25 USD fakultatívne cestovné poistenie ECP Komfort vrátane storna zájazdu za 28,8€/os. fakultatívne cestovné poistenie ECP Plus vrátane storna zájazdu bez spoluúčasti za 37,2/os. potápanie Pre vstup do Egypta v súvislosti s pandémiou Covid-19 nie sú potrebné žiadne očkovania ani testy. Máte záujem o tento výnimočný zážitok? Tento zájazd organizujeme v spolupráci s CK Fischer zo skupiny DER Touristik SK a.s. Ponuka je limitovaná počtom dostupných leteniek a alokácie voľných izieb touroperátora, maximálne však do 20 osôb. Kontaktujte nás Príspevok Hurghada, Egypt od 25. 5. do 1. 6. 2023 je zobrazený ako prvý na NAUTILUS Potápačské centrum.

prejsť na článok

Egypt, august 2023

Príspevok Egypt, august 2023 je zobrazený ako prvý na NAUTILUS Potápačské centrum.

prejsť na článok

Dovolenka v Egypte

Máte radi poznávacie zájazdy? Egypt je tou pravou voľbou. Jeho pamiatky, nádherné rezorty a úžasné pláže  so zlatistým pieskom, šnorchlovanie vo vodách Červeného mora? Tak ste na správnej stránke. Toto všetko a ešte oveľa viac Vám môže poskytnúť naša cest

prejsť na článok

Hurghada, Egypt od 8. 10. do 15. 10. 2023

Poďte s nami na overenú potápačskú cestu do egyptskej Hurghady. Staňte sa súčasťou podmorského sveta, potápajte sa alebo šnorchlujte medzi pestrofarebnými koralmi v Červenom mori. Poletíme priamym letom z Bratislavy.

prejsť na článok

Hurghada, Egypt od 21. 9. do 28. 9. 2023

Poďte s nami na overenú potápačskú cestu do egyptskej Hurghady. Staňte sa súčasťou podmorského sveta, potápajte sa alebo šnorchlujte medzi pestrofarebnými koralmi v Červenom mori. Poletíme priamym letom z Bratislavy.

prejsť na článok

Rajské pláže a nízke životné náklady

Inak je  Hurghada vyhľadávaným miestom aj kvôli tomu, že je to živé mesto. Žijú tu miestni ľudia a ceny nehnuteľností začínajú už na čiastke okolo 20-tisíc eur.„Medzi hlavné pozitíva a lákadlá patria nízke životné náklady a jednoduchý proces kupovania neh

prejsť na článok