Hovorte anglicky, bozkávajte francúzsky, obliekajte taliansky. POZNÁTE HISTÓRIU TALIANSKEJ MÓDY?

Talianska móda zmenila svet. Taliansko je už od 11. storočia známe svojou kvalitnou remeselnou výrobou, ostrým krajčírskym umením a luxusným dizajnom. Výroba a vývoz rafinovaných módnych kúskov je neoddeliteľnou súčasťou talianskeho hospodárstva. Talianska móda, dalo by sa povedať, dokázala ovplyvniť vývoj celej módnej spoločnosti. Nevyhnutná zmes talianskeho vkusu a kultúry sa stala znakom kvality a výnimočnosti. Pretože ak móda, potom talianska: včera, dnes, vždy.

prejsť na článok

Anglický denný tábor

Der Beitrag Anglický denný tábor erschien zuerst auf inlingua Nitra.

prejsť na článok

Hra pre zaľúbených

Zahrajte si túto hru a nemusí to byť iba na Valentína. Ak si myslíte, že sa poznáte. Chcete si overiť ako dobre sa poznáte? Bude sranda.

prejsť na článok

Taliansko - rodisko kvalitnej a vkusnej módy

Dlhodobo je Taliansko považované za rodisko originálnej a jedinečnej módy. A prečo by tomu tak nebolo. Nádherná architektúra, Alpy, more či vinohradnícke oblasti, to všetko sa stáva inšpiráciou návrhárov z tejto krajiny. V tejto temperamentnej krajine vzn

prejsť na článok

Monako

Pult bezpečnostnej služby (PBS) obdržal telefonát od pracovníka požičovne áut. Osoba s požičaným vozidlom požiadala o predľženie doby výpožičky a následne vozidlo ukradla. Francúzsky PBS zistil od polície v Monaku, že takáto krádež uz bola viac krát nahlá

prejsť na článok

Nové produkty od firmy Sennelier

Tradičný francúzsky výrobca farieb a pigmentov Sennelier je celosvetovo známy a uznávaný poprednými umelcami. V našom portfóliu nájdete kompletnú škálu suchých pastelov  /520 odtieňov/ ako aj ich sady a vaječné tempery.

prejsť na článok