Hormonálna antikoncepcia a priberanie

Priberanie na váhe v dôsledku užívania hormonálnej antikoncepcie je jeden z dôvodov, prečo sa ženy tejto forme ochrany pred neželaným tehotenstvom vyhýbajú. Naozaj spôsobuje antikoncepcia priberanie, alebo je to len mýtus? Opýtali sme sa gynekologičky MUDr. Radmily Sládičekovej. The post Hormonálna antikoncepcia a priberanie appeared first on Ako žiadna iná.

prejsť na článok

Hormonálna antikoncepcia počas dojčenia

Dá sa počas dojčenia otehotnieť a môžem sa vrátiť k tabletkovej antikoncepcii? Gynekologička vyvracia najčastejšie mýty o dojčení Ak ste už počuli fámu, že počas dojčenia nemôžete otehotnieť, spozornite. Hoci tomuto mýtu uverilo mnoho žien ide o klamstvo.

prejsť na článok

Bezpečnosť modernej hormonálnej antikoncepcie

Moderná hormonálna antikoncepcia bez estrogénu nezvyšuje riziko krvných zrazenín. Porovnanie bezpečnosti estrogénovej a neestrogénovej antikoncepcie. Ako prebieha klinické testovanie hormonálnej antikoncepcie predtým ako je dostupná užívateľkám? The post

prejsť na článok

Antikoncepcia je pre telo neprirodzená a nebezpečná: mýtus alebo fakt?

Gynekológ, MUDr. Vladimír Cupaník, PhD, Vám vysvetlí zloženie hormonálnej antikoncepcie a jej vplyvom na ženské telo. The post Antikoncepcia je pre telo neprirodzená a nebezpečná: mýtus alebo fakt? appeared first on Ako žiadna iná.

prejsť na článok

Kotvičník zemný

Latinský názov: Tribulus terrestris neplodnosť, impotencia, hormonálna regulácia, afrodiziakum, močové cesty

prejsť na článok

Bariérová antikoncepcia

Bariérová antikoncepcia Ak chcete mať pohlavný styk po užití lieku  Navela® a neužívate hormonálnu antikoncepciu, musíte do začiatku nového menštruačného cyklu použiť bariérovú antikoncepciu. Mechanická bariérová metóda je najstarší ant

prejsť na článok