Hodžov novinový článok

Ďalší skvelý úspech v celoslovenskej súťaži. Ako môže človek nielen žiť, ale aj pomáhať žiť – téma 16. ročníka celoslovenskej súťaže Hodžov novinový článok, do ktorého sa zapojila aj naša Anetka Salanciová z I. A. Pri hľadaní odpovedí na náročné otázky ponúkla aj zaujímavé riešenia a svojou úvahou oslovila porotu, ktorá jej prácu zaradila do zlatého pásma. Anetke k tomuto úspechu srdečne blahoželáme!

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať!

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! appeared first on .

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Môžete ho upraviť alebo vymazať a potom už len začať písať! Príspevok Ahoj svet! zobrazený najskôr Printeo.sk.

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! appeared first on Photospace.sk fotografické služby Pavol Bega.

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Môžete ho upraviť alebo vymazať a potom už len začať písať! Príspevok Ahoj svet! zobrazený najskôr Ľubovnianska knižnica.

prejsť na článok