Hľadáme špecialistu na prenájom

Ponuka práce prenájmového špecialistu Do našej prenájmovej agentúry (pobočka Trnava) hľadáme kolegyňu/kolegu pre lokalitu Trnavský kraj, ktorá/ktorý bude spoločne s nami tvoriť tím špecialistov na prenájom. Ponuka práce, ktorá sa neodmieta. Nezáleží na type tvojho vzdelania, ani na tom, že si v realitách nováčik. Základom je mať ambíciu stať sa skutočným profesionálom, pretože všetko ostatné ťa naučíme. Osobnostné predpoklady nemala by ti chýbať zdravá dávka súťaživosti a schopnosti dokázať sa presadiť, očakávame aktívny prístup k práci a sebadisciplínu, vysoký záujem o profesijný a osobnostný rozvoj, trpezlivosť a precíznosť, zodpovednosť a lojalita. Vzhľadom na to, že zárobok prenájmového špecialistu závisí od množstva energie vynaloženej do práce, hľadáme najmä ambiciózneho a ctižiadostivého človeka so zodpovedným prístupom k práci. Náplň práce Pracovnou náplňou špecialistu na prenájom je celý rad úkonov súvisiacich so zabezpečením plynulého procesu prenájmu a správy ubytovania. Okrem profesionálneho poradenstva a koordinácie klienta, v jeho záujme sleduje a vyhľadáva príležitosti k realizácii obchodu. Zamestnanecké výhody Kladieme dôraz na tímovú spoluprácu vďaka ktorej je v našej kancelárii vždy priateľská atmosféra: mladý a dynamický kolektív. Môžeš sa spoľahnúť na vysokú firemnú podporu a skvelý rozbeh pod vedením kolegov z praxe. Zaujímavý je náš bodový a provízny systém odmeňovania. K ďalším výhodám patrí pracovný notebook, telefón a služobné vozidlo. Informácie o výberovom konaní Zaujala ťa naša ponuka práce? Pošli nám svoj životopis s pár riadkami o tom, prečo by si práve ty mal tvoriť súčasť nášho tímu. Uchádzači, ktorí budú spĺňať uvedené požiadavky, budú pozvaní na osobný pohovor. Ak máte záujem o prácu, vyplňte náš krátky formulár [contact-form-7] The post Hľadáme špecialistu na prenájom appeared first on Centrum prenájmu Trnava.

prejsť na článok

Prenájom obch.priestoru v Bratislave v Panorama City

Ponúkame na prenájom exkluzívny obchodný priestor s úžitkovou plochou 30 m2 v novostavbe v Panorama

prejsť na článok

Hľadáme čašníka/čašníčku

Hľadáme čašníka/čašníčku !!!PONUKA PRÁCE!!! Do zabehnutej reštaurácie Gazdovský šenk prijmeme čašníka, čašníčku na trvalý pracovný pomer alebo brigádne za výhodné finančné ohodnotenie. Pracovná doba je krátky/dlhý týždeň. Plat v čistom 800-900€. Viac info

prejsť na článok

Hľadáme lezeckých inštruktorov a trénerov

Pre viac informácií, píš na [email protected] Príspevok Hľadáme lezeckých inštruktorov a trénerov zobrazený najskôr Lezecká stena K2 - Bratislava.

prejsť na článok

Hľadáme obsluhu recepcie/baru

Pre viac informácií, píš na [email protected] Príspevok Hľadáme obsluhu recepcie/baru zobrazený najskôr Lezecká stena K2 - Bratislava.

prejsť na článok

Prenájom TV a stojanov

Prenájom TV a stojanov typické akcie, kde využijete naše TV a TV stojany sú eventy, výstavy, prezentácie, workshopy či spoločenské akcie a večierky. Všetky naše TV: Sú moderného vzhľadu a čiernej farby, bez viditeľných lôg či nápisovPodporujú čitanie

prejsť na článok