Greenpower Slovensko

Vzdelávací projekt, ktorý na Slovensku podporila Nadácia Volkswagen Slovakia. The post Greenpower Slovensko appeared first on Profesijný Bakalár.

prejsť na článok

Promocie 2021 vo VW Slovensko

Promócia sa konala 27.7.2021 vo VW Slovensko. The post Promocie 2021 vo VW Slovensko appeared first on Profesijný Bakalár.

prejsť na článok

ESCO Slovensko vstúpilo do spoločnosti BIOPEL

Skupina ESCO Slovensko je významným hráčom v oblasti poskytovania ekologických a úsporných riešení. ESCO Slovensko vstúpilo do spoločnosti BIOPEL, ktorá je dodávateľom ekologického tepla z drevených peliet a zároveň výrobcom drevených peliet. ESCO Sloven

prejsť na článok

Miva Slovensko v Rádiu LUMEN

Koordinátorka projektov Barbora Molnárová rozpráva o MIVA Slovensko, jej projektoch a aktivitách v relácii Od ucha k duchu. Vypočujte si!

prejsť na článok

Víťazky Miss Slovensko 2023 zistili, čo všetko doteraz o bublinkách (ne)vedeli

V Seredi bola po finále Miss Slovensko 2023 jedna z najvyšších koncentrácií ženskej krásy a elegancie na Slovensku. Krása nie je všetko! Tohtoročné víťazky už krátko po finále vo vinárstve Hubert J. E, ktoré je dlhoročným oficiálnym partnerom súťaže Miss

prejsť na článok

Spočítali, koľko nových elektrární Slovensko potrebuje na dosiahnutie cieľov OZE do roku 2030

Slovensko nesplní ani základné ciele, tvrdia výrobcovia obnoviteľnej energie. Ukázali štúdiu. Príspevok Spočítali, koľko nových elektrární Slovensko potrebuje na dosiahnutie cieľov OZE do roku 2030 je zobrazený ako prvý na ATA Green.

prejsť na článok