Fortlandia Airsoftové turnusy na toto leto

Airsoftový tábor úspešne realizujeme po 5 krát. Airsoftový tábor ponúka adrenalínové zážitky, na misiách si môžeš vyskúšať svoje strategické schopnosti a vytrvalosť. Za svoje výkony získavať vojenské hodnosti. Airsoftové misie realizujeme v Rekreačnom stredisku Zelený Breh pri obci Kokošovce pri Prešove. The post Fortlandia Airsoftové turnusy na toto leto appeared first on Fortlandia.

prejsť na článok

P.A.S. (PRED a POTÁBOROVÉ AIRSOFTOVÉ STRETNUTIA)

AHOJ, TÁBORNÍCI, POZÝVAME VÁS NA  víkendové 14. P.A.S. (predtáborové stretnutie) a nielen Vás, ale aj tých ktorí neboli u nás v tábore. Viac, plagát The post P.A.S. (PRED a POTÁBOROVÉ AIRSOFTOVÉ STRETNUTIA) appeared first on Fortlandia.

prejsť na článok

2 % z dane

Vážený rodičia, príbuzní a známi, chceli by sme Vás požiadať o poukázanie 2% z dane pre nás a pre náš tábor. Vaše 2% sa použijú na nákup materiálu pre náš tábor Fortlandia. The post 2 % z dane appeared first on Fortlandia.

prejsť na článok

Tábor 2019

Sme v plnom prúde príprav nášho tábora, pripravujeme viaceré novinky a to nielen pre stredovek ale aj pre airsoft. Ak máš nejaké nápady či pripomienky k programu 100 ročnej vojny , k pasovačkám a hodnoteniu mapy, k airsoftovým misiám, k hodnostiam a po

prejsť na článok

SAFARI anglický tábor učí deti zručnosti pre ich budúcnosť

Už diskutujete sdeťmi otom ako strávite leto ? Hľadáte cielene vlete príležitosti pre deti zažiť nové dobrodružstvá, aby si zároveň rozvíjali aj zručnosti potrebné pre ich život ? Ak je to tak, tak verím, že anglický denný tábor SAFARI pre deti veku 4-12

prejsť na článok

Táborová Pošta

Táborová Pošta The post Táborová Pošta appeared first on Fortlandia.

prejsť na článok