Európsky týždeň mobility: Držte si toho chlapca!

Lebo ho rozpučím! Kričala korpulentná pani raziac si cestu preplneným autobusom ku dverám. Ľudská tlačenka v tesnom autobusovom čreve pobúrene zavzdychala. Ktosi to útle chlapča vtiahol z uličky medzi sedačky. The post Európsky týždeň mobility: Držte si toho chlapca! appeared first on Marta Kasmanová.

prejsť na článok

Pikantné! Exkluzívne! Zo zákulisia!

Tento týždeň sa stali určite rôzne veci. Dobré, zlé, vtipné, smutné. Ako každý týždeň. Je veľká šanca, že budúci týždeň to bude podobné. Ale ktovie.

prejsť na článok

Musím vždy vyplniť Jednotný európsky dokument?

The post Musím vždy vyplniť Jednotný európsky dokument? appeared first on Enteris.

prejsť na článok

Toto je bomba! Revolúcia v Európe začala. Najväčšie konzervatívne strany spájajú sily!

Toto je bomba! Revolúcia v Európe začala. Najväčšie konzervatívne strany spájajú sily! A hnutie REPUBLIKA je toho súčasťou Náš cieľ je jasný poraziť progresívcov, zastaviť nelegálnu imigráciu a islamizáciu. Stopnúť LGBT agendu a likvidačnú zelenú polit

prejsť na článok

Policajti zo Štúrova zachránili 15-ročného chlapca z obce Chľaba, našli ho v miestnom lese

ŠTÚROVO / CHĽABA 22. marca 2022 Policajti z Obvodného oddelenia Policajného zboru v Štúrove nstržm. Marcel Nagy a nstržm. Patrik Danihel boli vyslaní do obce Chľaba na preverenie oznámenia. Ako informuje Polícia na svojej Facebook stránke, 15-ročný chlap

prejsť na článok

Do 12-ročného chlapca udrel blesk. Zastavilo sa mu srdce

Mladý 12-ročný futbalista počas búrky trénoval na ihrisku, keď do neho udrel blesk. Na chvíľu sa mu zastavilo srdce. Jeho stav je nateraz veľmi vážny. 

prejsť na článok