Europol zadržal podozrivých zo známej kyberkriminálnej skupiny. Majú mať na svedomí smrť ženy

Europol potvrdil zadržanie dvoch členov kyberkriminálnej skupiny, ktorá stojí za ransomvérom DoppelPaymer. Pomáhať malo Nemecko a Ukrajina.

prejsť na článok

Peter Nagy vydáva album Pianko 2. Vypočujte si novinku Láska, Smrť a Sloboda

Stálica slovenskej hudobnej scény Peter Nagy po necelom roku vydáva pokračovanie albumu Pianko. Novinka obsahuje tucet prearanžovaných hitov s klavírom a sláčikovým kvartetom, ale aj jednu úplne novú skladbu. V metaforickom texte, v ktorom hudobník s nadh

prejsť na článok

Napajedla řidič skupiny C (nad 3,5 t)

ŘIDIČ skupiny C nad 3,5 t pro Napajedla - rozvoz zboží nákladním vozem Mercedes, pomoc při manipulaci se zbožím, spolupráce při organizaci The post Napajedla řidič skupiny C (nad 3,5 t) appeared first on GC SKUPINA.

prejsť na článok

Inšpiratívne ženy Bea Kanová

Pozvanie do našej minisérie s inšpiratívnymi ženami prijala aj pani Bea Kanová, mamina malého Mattea.Pýtali sme sa jej nielen na to, ako reagovala a cítila sa, keď sa dozvedela o diagnóze svojho syna. Prezradila nám, aké to je, vychovávať ťažko choré dieť

prejsť na článok

Ako ženy vnímajú vône?

Čuch je jeden z piatich zmyslov, ktorý nám umožňuje vnímať vône. Zaujímavosťou je, že u žien je tento zmysel vyvinutejší ako u mužov. Toto je [] The post Ako ženy vnímajú vône? appeared first on Greenway Slovakia.

prejsť na článok