Editoriál svadobných šperkov

Jarné a letné mesiace sú čo sa svadieb týka asi najobľúbenejšieVšetko kvitne, z akéhokoľvek prostredia sa zrazu stáva v slnečných lúčoch to očarujúce miesto, kde si chcú snúbenci povedať svoje áno a prežiť ich najdôležitejší deň v spoločnom živote. Nevesty mesiace pred samotnou svadbou plánujú a organizujú všetko potrebné. Nič nenechávajú na náhodu. Azda najdôležitejšou je práve nevesta sama. Jej šaty, make -up, účes, doplnky… Veď v jednom momente sa stretnú všetky oči práve na nej. Niektoré dievčatá už majú svoje sny od detstva. Presne vedia, ako by malo čo vyzerať, aké budú tie ich vysnívané šaty. Iné sa nechajú inšpirovať aktuálnymi trendmi, prípadne si nechajú poradiť, čo je pre ne to pravé. šaty: Veronika Kostková wedding atelier, foto: Matej Kmeť, make- up a vlasy: Mischel W., modelka: Eliška Doplnky – šperky sú neodmysliteľnou súčasťou svadobného outfitu. Nesmrteľná klasika v podobe perál tu bola, je a dovolím si tvrdiť, že aj vždy bude… Niektoré nevesty stavia na jemné, decentné náušnice a náhrdelník. Iné túžia po výrazných, až extravagantných doplnkoch. Čokoľvek, pre čo sa rozhodnete, je v poriadku. Najdôležitejšie je, aby tak ako šaty aj šperk vystihoval Vašu individualitu a aby ste sa v ňom cítilinádherne! Niektoré slečny majú rady klasiku, ale možno túžia po zmene. A práve pre ne stále tvoríme aj šperky, ktoré majú tento punc – klasiky a elegancie, no v modernom prevedení. Aj perly vedia byť hravé, nápadité a dievčenské. Skúste možno vymeniť biele perly za ružové, alebo elegantné sivé. Zostanete tak verné svojej predstave, ale zároveň budú mať Vaše doplnky nádych niečoho iného, nového, zaujímavého. Alebo stavte na iné materiály a farby, ktoré budú ladiť s Vašimi šatami. Ružová, champagne, modrá… možností je veľa. Šperk môže v sebe niesť aj istú symboliku Čo tak zakomponovať do šperku kameň, ktorý prináleží mesiacu v ktorom ste sa zoznámili, máte svadbu, alebo v ktorom sa narodil Váš nastávajúci…? Svadobné mamy sú počas svadby tiež stredobodom záujmu a pozornosti. Je to pre ne rovnako dôležitý deň, ako pre ich deti. Chcú si ho užiť naplno spolu s nimi, no zároveň budú z diaľky dohliadať, či je všetko v poriadku, či sú naplnené predstavy o svadbe. Je to deň, kedy sa chcú cítiť pekne a rovnako tak pohodlne. Určite odporúčame decentné šaty, prekryté ramená a pre tie viac odvážne aj nejaký zaujímavý fascinátor, alebo klobúk. A nezabudnite na šperky. Kľudne si dovoľte aj masívnejší náhrdelník, ktorý doplníte jemnejšími náušnicami a náramkom. Ak aj Vás čaká v najbližších dňoch táto príjemná udalosť, akou svadba rozhodne je a potrebujete poradiť s výberom šperkov, sme tu pre Vás! Tak teda, príjemnú zábavu!

prejsť na článok

Fotenie pre časopis Harmónia s Didianou

Opäť jedna milá spolupráca a krásne foteníčko s rozhlasovou moderátorkou Didianou, ktorú môžete poznať z FUNrádia. Fotili sme ako inak plesové šaty, ktoré si bola v salóne ososbne vybrať Didiana. Najviac jej učarovali tieto šatičky Emily, Daisy a Ieena.

prejsť na článok

Poplatok za skúšanie

Milé budúce nevesty, skúšanie svadobných šiat spojené s poradenstvom a asistenciou našich pracovníčok je spoplatnené sumou 10 € za hodinu. V prípade rezervácie alebo kúpy svadobných šiat sumu odpočítame od ceny. Príspevok Poplatok za skúšanie je zobrazený

prejsť na článok

Svadobné šaty na rok 2023

Pozrite si našu tohtoročnú ponuku svadobných šiat a vyberte si tie svoje vysnívané šaty, ktoré Vám s láskou ušijeme v našom ateliéry v Košiciach.

prejsť na článok

Veronika Cifrová Ostrihoňová ako kráľovná plesu v šatách od nás :)

Plesová sezóna je v plnom prúde a tak sme sa v spolupráci s denníkom Plus Jeden Deň pripravili plesový editoriál s krásnou redaktorkou a úspešnou ženou Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou. Veronika si od nás požičala aj šaty Irine ( čierne kvietkované )

prejsť na článok

Hlahoľte zvony

Hlahoľte zvony, vyzváňajte v radosti, prineste môj pozdrav pred svadobných hostí. Pozdravte ženícha, bozkajte nevestu, že im prajem všetko najlepšie na ich spoločnú cestu.

prejsť na článok