Dunlop Thermo+ verzus Fieldpro Thermo+: Aký je rozdiel medzi starým a novým modelom?

Dunlop produkuje vysokokvalitné gumáky, ktoré málokto prekoná. Ich vlajkový model, Dunlop Purofort Thermo+, však niekto prekonal. Našťastie to bol samotný Dunlop, ktorý povýšil tento model a vytvoril nový: lepší, ľahší, lacnejší.

prejsť na článok

Gumáky Dunlop: Aký je rozdiel medzi strihom Classic Fit a Sneaker Fit?

Nové verzie gumákov Dunlop, predovšetkým Dunlop Fieldpro Thermo+, získali okrem množstva iných benefitov aj nový strih. Gumáky sú užšie a lepšie sedia na nohe. Čo znamená Sneaker Fit a aký je rozdiel medzi klasickým strihom?

prejsť na článok

Gumáky Dunlop Purofort Thermo+: Jedny z najlepších gumákov (RECENZIA)

Nájsť na dnešnom trhu skutočne kvalitné gumáky je veľmi náročné. Dnes, keď všetci predávajú všetko a gumáky nájdeme aj v supermarkete vedľa potravín, je hľadanie kvality náročnejšie. Prečo tak odvážne tvrdíme, že Dunlopy patria medzi najlepšie gumáky?

prejsť na článok

Gumáky Dunlop: Aký je rozdiel medzi modelom Pricemastor a Universal?

Pracovné gumáky Dunlop postupne rozširujeme na kompletnú ponuku. Základná rada bez bezpečnostnej špičky však obsahuje modely, ktoré sú navzájom veľmi podobné, no rozdeľuje ich cena a mierne aj dizajn. Na tieto modely, Pricemastor a Universal, sme sa pozre

prejsť na článok

Tip na dobré pracovné gumáky? Objavte model Dunlop FieldPRO

Cenovo atraktívny model z obľúbeného materiálu Purofort, ktorý má štíhly dizajn a vyrába sa vo verzií so špičkou aj bez. 

prejsť na článok

Ako vybrať gumáky Dunlop? Aktualizované 2024

Gumáky Dunlop patria medzi svetovo najkvalitnejšie gumáky. 100 ročné know-how a unikátne materiály robia z tejto značky skutočne svetového hráča. Za kvalitou Dunlop však stojí aj výroba v Európe a cit pre detail. Spoznajte ponuku kvalitných gumákov a spra

prejsť na článok