Drvič stavebného odpadu SIMA TRITON – nenahraditeľný pomocník na stavbe

Predstavenie šikovného pomocníka na stavbe - drviča stavebného odpadu SIMA Triton, ktorý Vám šetrí čas, námahu a náklady na odvoz stavebného odpadu.

prejsť na článok

Zbavte sa odpadu jednoducho a pohodlne - OdpadOnline.sk

FCC Slovensko s.r.o. prichádza na Slovensko s dobre fungujúcou službou zo zahraničia na online objednanie kontajneru na likvidáciu stavebného a objemného odpadu.

prejsť na článok

Šperkovnička - praktický pomocník i skvelý darček

Prečo je dôležité odkladať šperky do šperkovnice? Prečo by nemohli byť len tak v zásuvke, alebo na stole, či spolu v jednej krabičke? 

prejsť na článok

OHEŇ života – Tvoj pomocník, alebo kat.

OHEŇ života – Tvoj pomocník, alebo kat. Máš v sebe oheň. Oheň, ktorý ťa dokáže zahriať a byť ti skvelým spoločníkom. Oheň, ktorý ti dodá silu kráčať ďalej, keď čelíš skúškam. Oheň, ktorý ti dodá odvahu preskočiť priepasť, na dne ktorej na teba čakajú

prejsť na článok

Fluorit a jeho účinky

Fluorit je ľuďmi považovaný za ochranný kameň. Pohlcuje a neutralizuje negatívnu energiu a stres. Funguje údajne skvele ako pomocník pri učení, zvyšuje schopnosť sústredenia a zlepšuje pamäť.

prejsť na článok

Flexibilní leštící kotouč 5-KROK NA ŽULU, 100 mm

Flexibilní diamantový 5 krok na leštnie všech běžných žul za sucha.Oblíbený produkt!Materiál opracuje rychle, efektivně, kvalitně.Výborný pomocník na montážích, kde není možné použít leštění za mokra.Přidáváním vody prodlužujete životnost nástroje.Maximál

prejsť na článok