Drobné prekvapenie

Srny sú bežnými návštevníkmi sadu. Mám pocit, že sa ma už ani neboja. Občas okolo mňa prebehne srna, podvečer na mňa z diaľky bácha srnček. Ale načo som narazil na začiatku leta ma prekvapilo. Vyzeralo to ako drobné šteniatko ukryté v tráve. (Porovnajte si veľkosť ruky). Bolo to niekoľko dňové mláďa srny. Nepravidelne som ho z diaľky pozoroval. Ležalo tam niekoľko minút a potom sa nenápadne vrátilo k mame. The post Drobné prekvapenie first appeared on medusha.sk.

prejsť na článok

Bambusová miska

[maxbutton id="1" url="https://www.4home.sk/drobne-bytove-dekoracie/?utm_source=dgta_aid=5195c8419c94ea_bid=da02a38e" text="Drobné dekorácie"] The post Bambusová miska appeared first on HomeDecor.

prejsť na článok

Portál Najprávo sa mení - pripravili sme si pre Vás prekvapenie

Vážení čitatelia a priatelia portálu Najprávo, ako ste si možno všimli, upravili sme dizajn hlavnej stránky aj kľúčových podstránok nášho webu.

prejsť na článok

Orechové paličky

Starý recept na drobné pečivo, vhodný na zužitkovanie bielkov. Zatiaľ bez fotografie.

prejsť na článok

Šťastné a veselé Vianoce

Čaro Vianoc spočíva v tom, že šťastie a prekvapenie ostatných, dokáže urobiť šťastnými nás. (Toni Sorenson) The post Šťastné a veselé Vianoce appeared first on dohodou.sk.

prejsť na článok

Day Spa Romantik ako tip na Valentínske prekvapenie

Chcete prekvapiť svoju lásku na sviatok sv. Valentína netradičným darčekom? Potom bude možno balík služieb DAY SPA ROMANTIK v Kúpeľoch Aphrodite v Rajeckých Tepliciach to pravé. :) Príjemne stráveným časom vo dvojici prispejete nielen k dokonalé...

prejsť na článok