Dôležitý oznam!

Vážení vlastníci. Touto cestou si Vás dovoľujeme upozorniť na výskyt podvodníkov, ktorí navštevujú bytové domy, predovšetkým dôchodcov, vydávajú sa za pracovníkov bytového družstva a pod rôznymi zámienkami o kontrole rôznych zariadení bytu ( vodomery , merače spotreby tepla, elektrické rozvody ap. ) vylákajú hotovosť často až v sume cca 100 Eur. Upozorňujeme Vás všetkých, že činnosť reálnych, skutočných zamestnancov bytového družstva ľahko spoznáte najmä na základe nasledovných skutočností : Akákoľvek činnosť družstva v bytovom dome, či byte je vopred 5 až 7 dní oznámená písomne s popisom čo bude pracovník v dome či byte vykonávať.Oznam o činnosti pracovníkov družstva v dome či byte je vždy zverejnený na nástenke bytového domu, alebo nalepený na vnútornej strane vchodových dvier do domu.Pracovník družstva sa vždy predstaví menom a preukáže sa dokladom, ktorý pracovníka jednoznačne identifikuje ako skutočného reálneho zamestnanca bytového družstva.Pracovník bytového družstva NIKDY NESPOPLATŇUJE SVOJU ČINNOSŤ V DOME ČI BYTE PLATBOU V HOTOVOSTI !!! Žiadame všetkých vlastníkov, aby si dávali pozor na podvodníkov, aby nikoho bez preverenia o koho ide nevpúšťali do bytu a nikomu, pod žiadnou zámienkou neplatili nič v hotovosti, ani prevodom cez mobilnú aplikáciu v mobilnom telefóne. Žiadame všetkých vlastníkov, aby informovali starších spolubývajúcich, susedov a upozornili ich na nekalé praktiky podvodníkov. Všetkým Vám vopred ďakuje vedenie bytového družstva. Príspevok Dôležitý oznam! sa najskôr objavil na stránke Bytové družstvo Trnava.

prejsť na článok

Dôležitý oznam pre kapitovaných pacientov

Dôležitý oznam pre kapitovaných pacientov 1. apríla 2020 Príspevok pridal: PZSSRO Kategória: Novinky Nekomentované Vážení klienti, od 1.4.2020 do 31.5.2020 je ako náhradný odbor

prejsť na článok

Oznam (školská jedáleň)

Oznam (školská jedáleň) Deti, ktoré rodičia vyberú z materskej školy doobeda nemajú nárok na zabalenie obeda. Ďakujem za pochopenie. Beáta Mihoková (Vedúca školskej jedálne)

prejsť na článok

Oznam

Príspevok Oznam je zobrazený ako prvý na Hradná Reštaurácia.

prejsť na článok

Oznam anglický jazyk

Krúžok anglického jazyka pre predškolákov bude pokračovať od 16.01.2024 od 14 : 45 do 15 :30. Príspevok Oznam anglický jazyk je zobrazený ako prvý na MŠ Sládkovičova 3 Prešov.

prejsť na článok

Oznam šarlach

Oznamujeme Vám, že u jedného dieťaťa našej MŠ sa vyskytlo infekčné ochorenie šarlach .Prosíme Vás o zvýšenú pozornosť a sledovanie zdravotného stavu detí. Príspevok Oznam šarlach je zobrazený ako prvý na MŠ Sládkovičova 3 Prešov.

prejsť na článok