Dodanie a montáž novej lepenky

Dodanie a montáž novej lepenky Dodanie a montáž novej lepenky na strechu pobočky potravín Neváhajte nás kontaktovať V prípade akýchkoľvek otázok prípadne návrhu cenovej ponuky nás neváhajte kontaktovať Kontaktujte nás! Facebook Instagram Príspevok Dodanie a montáž novej lepenky je zobrazený ako prvý na Komingstav.

prejsť na článok

Oprava poškodenej strechy

Oprava poškodenej strechy Oprava poškodenej strechy, dodanie a montáž lepenky, plechov , žľabov v Bratislave.

prejsť na článok

Oplotenie na odpadové hospodárstvo

Výroba a montáž oplotenia na odpadové hospodárstvo Výroba, dodanie a montáž oplotenia na odpadové hospodárstvo pre pobočku potravín

prejsť na článok

Montáž dreveného altánku

Montáž dreveného altánku Príprava podkladu premontáž altánku Altánky s priemerom 3,2m a 4m nevyžadujú špeciálnu prípravu podkladu. Nepotrebujú betónovú platňu , nakoľko altánky majú drevenú podlahu a samon

prejsť na článok

Výroba a montáž odhlučňovacej konštrukcie

Výroba a montáž odhlučňovacej konštrukcie Výroba a montáž konštrukcie na odhlučnenie pre potravinové chladenie na streche z PUR panelov pre predajňu Terno - Romanova v Bratislave - Petržalke.

prejsť na článok

Výroba a montáž posuvnej brány

Výroba a montáž posuvnej brány Výroba a montáž posuvnej brány na Žabom majeri v Bratislave. Výkop základu pre osadenie minibagrom, betónovanie a následná inštalácia brány.

prejsť na článok