DEKOROVANIE SVIEČKY

[singlepic id=49 w= h= float=none][singlepic id=50 w= h= float=none] 1. Pod priesvitnú foliu vložíme obrázok, ktorý chceme preniesť na sviečku. [] The post DEKOROVANIE SVIEČKY appeared first on ABC Creative Art.

prejsť na článok

Sójové sviečky

Sójové sviečky sa vyrábajú z rastlinného oleja získaného zo sóje. Sójový olej je bohatý na nenasýtené mastné kyseliny, čo znamená, že sviečky sójového oleja sa topia pri nižšej teplote ako sviečky z parafínu, čo môže byť šetrnejšie pre tvoje zdravie. 

prejsť na článok

Vyrobte si betónové sviečky v tvare vajíčka

Vyrobiť si vlastné sviečky v tvare vajíčok je detailná práca, ale pomerne jednoduchá. S takýmito vajíčkami pekne dotvoríte jarný aranžmán.

prejsť na článok

LED žiarovka s efektom plameňa. Simuluje plameň horiace sviečky, ktorý nikdy nezhasne.

Cena: 4 €LED žiarovka s efektom plameňa. Simuluje plameň horiace sviečky, ktorý nikdy nezhasne.

prejsť na článok

Jesenné dekorácie pre kreatívne ruky

Vytvorte si jesenný aranžmán Nádhernú prírodnú dekoráciu vo farbách jesene si viete jednoducho pripraviť aj u vás v pohodlí domova. Zároveň si tak viete spríjemniť chvíle na očakávanie prichádzajúcich sviatkov. V studenom počasí sú príjemné jesenné tóny

prejsť na článok

Zimno-vianočné prírodné dekorovanie

Ako si užiť vianočnú pohodu a vyhnúť sa stresu? Jednoducho včasnou prípravou. Každý rok nás Vianoce tak trochu zaskočia. Akoby prišli neočakávane alebo v nezvyčajnom čase. Zdá sa nám, česť výnimkám, že máme čas a zrazu je už na akékoľvek prípravy neskoro

prejsť na článok