Darčekové koše

Čaká Vás rodinná oslava alebo iná slávnosť ?? Ponúkame Vám darčekové koše, ktoré potešia každého obdarovaného. Každý darčekový kôš je u nás jedinečný. Široký sortiment potravín, kozmetiky, remeselných výrobkov tej najvyššej kvality. Darčekové koše sú vhodné tak ako pre dámy, mužov ale aj deti. Objednávky prijímame priamo na predajni :Predajnička u Masaryka, Pstruša 339, 962 02 VígľašAlebo na tel. čísle : 0907 772 454 Príspevok Darčekové koše je zobrazený ako prvý na Predajnička u Masaryka.

prejsť na článok

Vianočné darčekové poukážky 2019

Darujte rodine a priateľom zážitok, vianočné darčekové poukážky v hodnote 40 €, 80 a 100 €. Môžete si ich vyzdvihnúť v ambulancii alebo pomocou e-mailu. The post Vianočné darčekové poukážky 2019 appeared first on Stanislav Junas.

prejsť na článok

Vianočné darčekové poukážky 2021

Darujte rodine a priateľom zážitok, vianočné darčekové poukážky v hodnote 50 €, 80 a 100 €. Môžete si ich vyzdvihnúť v ambulancii alebo pomocou e-mailu. The post Vianočné darčekové poukážky 2021 appeared first on Stanislav Junas.

prejsť na článok

Darčeky na poslednú chvíľu Elektronické darčekové certifikáty Manufaktura

Potrebujete rýchlo vymyslieť darček, ktorý naozaj poteší? Aj na poslednú chvíľu môžete vybrať radosť na mieru. Darujte zážitok! UKÁZAŤ DARČEKOVÉ POUKAZY Elektronické darčekové certifikáty Elektronický darčekový poukaz vám príde e-mailom do niekoľkých

prejsť na článok

DARČEKOVÉ POUKAZY

       GIFT CARD    Milí naši klienti! Máme pre Vás darčekové poukazy na predlžovanie vlasov metódou seamless. Darčekové poukazy Beauty alebo Fitnes si možete zakúpiť priamo u mňa po telefonickom dohovore.  

prejsť na článok

Darujte pod stromček vianočné balíčky od Najpráva

Najprávo.sk si pre svojich čitateľov a priateľov prichystalo unikátne darčekové balíčky s vouchermi na predplatné.

prejsť na článok