Dámske peňaženky, pánske peňaženky, pánske opasky, dámske opasky, dámske dáždniky, pánske dáždniky,

Dámske peňaženky, pánske peňaženky, pánske opasky, dámske opasky, dámske dáždniky, pánske dáždniky, dámske kabelky, detské peňaženky, Kufre, sady kufrov

prejsť na článok

Pánske strieborné šperky podľa typu

V striebornom prevedení sa vyrába všetky typy šperkov pre mužov. U pánov vedú pánske strieborné retiazky a pánske prívesky, ďalej strieborné prstene pre mužov a v neposlednom rade i pánske strieborné náramky.

prejsť na článok

Strieborné šperky podľa typu a určenia

Strieborné šperky v základe delíme na dámske, pánske a prípadne i detské. Aj zo striebra 925 môžete vyberať ...

prejsť na článok

Pozlátené šperky podľa typu a určenia

Pozlátené šperky delíme predovšetkým na dámske a pánske. Z tohto typu šperkov môžete vyberať prstene, pozlátené náušnice, pozlátené náramky, prívesky aj pozlátené retiazky.

prejsť na článok

Pozlátené náušnice - aký tvar zvoliť?

Vyberáte Ak dámske náušnice, pozlátené by mohli byť správnou voľbou. Zlato pristane takmer každej žene a pomerne ľahko sa kombinuje s oblečením a ostatnými šperky. Dámske pozlátené náušnice môžete kúpiť v niekoľkých typoch:

prejsť na článok

Dámské brusle na led Exclusive

Dámské krasobrusle, šněrovací, model: Exclusive. Klasická, bílá barva, zdobená jemným, zlatým potiskem. Vyrobeno ze syntetické kůže. Správně profilovaná bota zpevňuje nohu a zároveň zajišťuje dostatečnou flexibilitu. Skluznice z tvrzené nerezové oceli, dí

prejsť na článok