Ďalšie termíny na rodinné plávanie

Plávanie pre deti na 1 hodinu zaplatí Klub rodičov a priateľov mládežníckeho futbalu – Vajnory. Plaváreň sme objednali na posledné dve januárové soboty od12,30 do 13,30 hod.

  • Web: Vitajte
  • Aktualizované: 6.11.2023
prejsť na článok

Rodinné korčuľovanie

Na sklonku roka si náš Klub rodičov prenajal Vajnorskú ľadovú plochu a ponúkli ju na rodinné korčuľovanie s inštruktormi.

prejsť na článok

Plávanie pre deti Covid 19 aktuálne informácie o kurzoch

Podmienky vstupu na kurzy plávania  aktualizované 01.08.2022 Podmienky v Plaveckých jasličkách Žabka. Rodičom s deťmi, ktorí nebudú mať zaplatený kurz dopredu ( najneskôr 7 dní pred nástupom na kurz) nebude umožnení vstup na bazén. Na kurzy plávania detí

prejsť na článok

Rekreačné rodinné domy pri jazere Vojka nad Dunajom

Rekreačné rodinné domy Vojka nad Dunajom Projekt a lokalizácia: Rekreačná zóna Jazero Vojka, Vojka nad Dunajom, okres Dunajská Streda Realizácia: 2009 – pokračuje O projekte: Technický dozor investora /viac ako 35 objektov a výstavba tenisového

prejsť na článok

Termíny do zmlúv, banky, splnenie podmienok a čas, ktorý potrebuje predaj

The post Termíny do zmlúv, banky, splnenie podmienok a čas, ktorý potrebuje predaj appeared first on AB Contact, s.r.o..

prejsť na článok

Benefity detského plávania

Vytvoríte si spolu zážitky: Plávanie s dieťatkom je skvelý spôsob, ako vytvoriť špeciálne puto a vybudovať si silný vzťah. Plavanie je zábavná aktivita, ktorá môže pomôcť vybudovať lásku dieťaťa k vode a poskytnúť mu cenný zážitok zo zblíženia s rodičom.

prejsť na článok