Ďalší podvod Petra Pellegriniho

Hnutie SLOVENSKO sa vždy zaujímalo aj o zahraničných Slovákov a hľadalo spôsoby, ako im pomôcť zachovávať slovenské tradície a kultúru a podporovať ich komunity v zahraničí. Tak to je aj v prípade Slovákov vo Vojvodine. V zmysle čl. 7a Ústavy Slovenskej republiky a príslušného zákona má Slovenská republika povinnosť podporovať národné povedomie a kultúrnu identitu Slovákov žijúcich v zahraničí. Je preto neprípustné, že im vláda berie financie, ktoré boli určené na vybudovanie kultúrneho centra pre Slovákov v Srbsku.

prejsť na článok

Pellegrini nie je hodný postu hlavy štátu a ani predsedu NR SR

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) považuje správanie Petra Pellegriniho v súvislosti s ohlásením svojej kandidatúry za absurdné a nehodné predsedu najvyššieho zákonodarného zboru.

prejsť na článok

Čo spôsobuje rast akcií?

Hlavným dôvodom, prečo sú akcie pre väčšinu ľudí najlepším aktívom na investovanie za účelom budovania majetku je jednoduchý fakt - z dlhodobého hľadiska ich ceny (ako skupiny, nie nevyhnutne každého jedného titulu) neustále rastú.Funguje to dlhodobo, sto

prejsť na článok

Kto som a koho hľadám

kto som a koho hľadám  ← ÚVODNÁ STRÁNKA KURZU  ĎALŠÍ MODUL KURZU →

prejsť na článok

Bonus: Môj nový Ebook

Môj nový ebook  ← ÚVODNÁ STRÁNKA KURZU  ĎALŠÍ MODUL KURZU →

prejsť na článok

Viete, prečo ľudia tak fandia Petre Vlhovej?

Pozrime sa na Petrine jedinečné signály, ktoré na ľudí vplývajú mimoriadne pozitívne. Priťahuje pozornosť ostatných, presadí sa bez pýchy, ľudí si podmaní svojou ľudskosťou a krehkým úsmevom. Znaky, ktoré úspešne vyskladajú definíciu charizmatickej osoby.

prejsť na článok