Čo robiť ak bol Váš kompresor zaliaty vodou pri záplavách .

V posledných dňoch sa na nás obracia množstvo ľudí, živnostníkov a firiem s otázkou Čo máme robiť ak bol náš kompresor zaliaty vodou pri záplavách? Keďže nie je v našich silách okamžite pomôcť všetkým, ktorí boli postihnutí touto katastrofou a to aj vzhľadom, že aj naše rodiny boli zasiahnuté povodňou budeme sa snažiť Vám pomôcť aspoň takto.

prejsť na článok

Úradnícka vláda by mala prijať opatrenia na pomoc samosprávam pri záplavách, vyzýva Hlas-SD

Strana Hlas - sociálna demokracia (Hlas-SD) vyzýva ministrov úradníckej vlády, aby prijali opatrenia, ktoré pomôžu samosprávam pri záplavách a taktiež pri ...

prejsť na článok

Aký starý je kompresor ?

Aký starý je piestový kompresor sa už asi nedozvieme a kto bol jeho vynálezcom o to sa vedie niekoľko sporov.  Pátrali sme trochu ...    

prejsť na článok

Kupujeme kompresor 1. Vyberáme typ kompresora.

Potrebujete kúpiť kompresor. Tak toto je návod ako postupovať pri kúpe kompresora. Čo všetko musíte zobrať do úvahy, aby ste sa správne rozhodli? Vyberáme typ kompresora.

prejsť na článok

Kupujeme kompresor 3. Cena kompresora a náklady.

Potrebujete kúpiť kompresor? Tak toto je návod ako postupovať pri kúpe kompresora. Čo všetko musíte zobrať do úvahy, aby ste sa správne rozhodli? Časť 3: Cena kompresora a náklady.

prejsť na článok

Kupujeme kompresor 2. Zvoľme správnu veľkosť kompresora.

Potrebujete kúpiť kompresor. Tak toto je návod ako postupovať pri kúpe kompresora. Čo všetko musíte zobrať do úvahy, aby ste sa správne rozhodli? Časť 2: Zvoľme správnu veľkosť kompresora.

prejsť na článok