Čo píše o tejto rastline Dr. Péter Simocsics (Magazín prírodného liečiteľstva)

Arónia čiernoplodá má predovšetkým mimoriadne protizápalové účinky, resp. musíme zdôrazniť jej účinky pri prevencií vzniku chorôb. Výskumy posledných desaťročí jednoznačne potvrdili, že najväčší počet civilizačných ochorení (srdcový infarkt, rakovina, diabetes, srdcovo-cievne ochorenia, ochorenia látkovej výmeny) indukujú zápalové procesy. Polyfenol a flavonoidy, na ktoré je arónia mimoriadne bohatá viažu protizápalové markery (napr. cyklooxygenázu, resp. TNF-alfu). Okrem [] The post Čo píše o tejto rastline Dr. Péter Simocsics (Magazín prírodného liečiteľstva) appeared first on Arónia - Jarabina čierna - najzdravší živý plot - Zázračný živý plot - WonderHedge.

prejsť na článok

Rozdiel medzi podlahou z prírodného a umelého dreva

Viete, aký je rozdiel medzi prírodnou drevenou podlahou a podlahou z umelého dreva? Pri rozlišovaní prírodnej drevenej podlahy od podlahy... The post Rozdiel medzi podlahou z prírodného a umelého dreva appeared first on Alex SK.

prejsť na článok

O kúpalisku na Strelníkoch sa píše aj v novinách a TV

Priamo v obci Strelníky sa nachádza vyhľadávané kúpalisko. Aktuálne informácie o otváracích hodinách, cenách aj o teplote vody nájdete na web stránkach obce: http://www.strelniky.sk/hlavne-menu/kupalisko/zakladne-informacie/ Kúpalisko na Strelníkoch v tel

prejsť na článok

Relácia Inkognito - Slovenský plantážnik v Karibiku

Ďakujeme za pozvanie do relácie Inkognito v Televízia JOJ. Dúfam, že ste si túto časť užili, zabavili sa a dozvedeli sa niečo nové o Moringe karibskej, najzdravšej rastline na svete.

prejsť na článok

Magazín Woman jar 2018: Fenomenálna Moringa

Prezývajú ju „strom zázrakov“ či „zelený diamant“. Moringa sa vďaka svojmu bohatému výživovému profilu s prehľadom zaraďuje medzi superpotraviny.

prejsť na článok

PRVÁCI A DIKTÁTY!

Aj váš prváčik píše diktáty takto? BE STUDY, 0905 462 885, ,[email protected] POMÔŽEME! PORADÍME A NAUČÍME VÁS AKO NATO!

prejsť na článok