Čo čítal Kaliňák vo väzbe (s Janom Gorduličom)

Akú aviváž používajú ruské vrtuľníky? Kde sa dá kúpiť sršňovlnka? Kto je vaša menštruujúca osoba? Ste tučný alebo len sprostý? Samé otázky. -- Čo nechcete vedieť o japonských sršňoch: https://www.youtube.com/watch?v=K_8B4bcrSs8  -- Nájdete nás na www.totovystrihneme.sk a môžete nám aj napísať na [email protected]. Ale nemusíte. Ale môžete.

prejsť na článok

Erik Kaliňák ironicky odpovedal novinárom. Tí jeho slová zneužili a odkryli úroveň svojej žurnalistiky.

Kaliňák: “Dámy a páni novinári, irónia vám zrejme nič nehovorí. Prepáčte, ale na absurdné obvinenia frustrovanej opozície a zúfalých médií, že som ruský agent, odmietam reagovať inak, ako ironicky.” The post Erik Kaliňák ironicky odpovedal novinárom. Tí j

prejsť na článok

16:25 Čo hovorí na výsledky amerických volieb slovenská vláda a poslanci? Fico, Bugár, Kaliňák,...

16:25 Čo hovorí na výsledky amerických volieb slovenská vláda a poslanci? Fico, Bugár, Kaliňák, Blaha, Poliačik, Lajčák a ďalší reagujú na víťazstvo Donalda Trumpa.

prejsť na článok

7 návykov efektívneho mravca

Kde kúpiť kapriu kabelku? Čo spôsobil Kaliňák netopierom? Prečo pôjde Sulík po žních k Turkovi? A prečo bude Braňo Bezák po jadrovom výbuchu zvoniť susedom? Samé otázky.

prejsť na článok

Rozprávky barda Beedla od J.K.Rowlingovej

Do čarovného kotlíka pridajte štipku kúziel, za priehrštie huncútstva a jednu naberačku smiechu. Poriadne zamiešajte a vychutnajte príbehy barda Beedla, ktoré už od dávnych vekov fascinovali malých i veľkých čarodejníkov. Dumbledore poznámky ku kni

prejsť na článok