Jeseň nám ponúka množstvo lahodných plodov, z ktorých dokážeme pripraviť úžasné pokrmy. Počnúc hroznom, jablkami, hruškami, slivkami, pokračujúc, hubami, tekvicou, baklažánom, rúžičkovým kelom, gaštanmi, orechmi a mnohých iných. Poďme sa pozrieť na zopár tipov, ktoré obohatia náš stôl. Okrem úžasnej plnej chute sa jesenné plodiny vyznačujú aj množstvom vitamínov a hlavne je možné dochutiť ich aj korením, ktoré mnohí z nás nepoužívajú bežne, nazveme ho exotickým. A aké to je? Napríklad k tekvici skvelo pasuje kurkuma, kardamon, ale aj škorica a klinčeky. Nebojme sa nových chutí, alebo kombinácií, ako je napríklad gorgonzola s hroznom, či hruškou. Slivkový koláč Brownies s hruškou Gaštanový perník Focaccia s tekvicou a hruškou Galetka s gorgonzolou a hroznom Prevrátený hubový koláč Kuracie stehienka na hruškách Šalát s jablkom a orechami Baklažánové nugetky
Chýbajúce železo v krvi si môžete doplniť aj vo vlastnej kuchyni. Pripravujeme pre vás sadu špeciálnych receptov z potravín s vysokým obsahom železa. Pošleme ich prostredníctvom nášho newslettera už začiatkom decembra 2018. Ak ho ešte nedostávate, jednodu
prejsť na článokPozývame Vás na ďalšie INOVIA Startup Forum – jedinečné podujatie, ktoré Vám ponúkne pohľad do sveta umelej inteligencie, No Code technológií a tech startupov. Podrobný program a ďalšie informácie nájdete na stránke ► INOVIA Startup Forum ◄ The po
Lodičky už upadli do zabudnutia. Na jeseň sa hlásia bootsy, čižmičky, mokasíny s hrubými podrážkami a samozrejme tenisky.Ďalšie články
prejsť na článokLeto skončilo, je tu čas dať do poriadku klimatizačné jednotky. Nastávajúce jesenné a zimné mesiace sú ideálnou dobou na servis klímy, ktorú je potrebné udržiavať čistú a zdravotne nezávadnú. Inak by mohla predstavovať riziko pre vaše zdravie, najmä ak st
prejsť na článokSUROVINY : ( CCA 10 KS ) 1 šálka špaldovej múky 1 káv. lyžička škorice 1 káv. lyžička chia semienok štipka morskej soli a cukru 1 káv. lyžička prášku do pečiva ( používam bez hliníka ) alebo použite 1/2 lyž. kvásku 1 šálka teplého nesladeného mandľové
prejsť na článok