Chránené heslom: Dotácia na fotovoltický systém

Obsah je chránený heslom. Pre zobrazenie zadajte vaše heslo: Heslo: Príspevok Chránené heslom: Dotácia na fotovoltický systém je zobrazený ako prvý na EV-GP.

prejsť na článok

Chránené heslom: Elektromobilita na Slovensku: Smerovanie k udržateľnej budúcnosti

Obsah je chránený heslom. Pre zobrazenie zadajte vaše heslo: Heslo: Príspevok Chránené heslom: Elektromobilita na Slovensku: Smerovanie k udržateľnej budúcnosti je zobrazený ako prvý na EV-GP.

prejsť na článok

Dotácie pre fotovoltaiku v roku 2017

Tak nám beží ďalší rok a s ním aj dotácie (poukážky) na fotovoltaiku pre domácnosti v rámci programu zelená domácnostiam. SIEA, garant projektu www.zelenadomacnostiam.sk , predstavila plán čerpania. V roku 2017 bude viac kôl, ale so nižšou celkovou sumo

prejsť na článok

Čakanka obyčajná

Latinský názov: Cichorium intybus L tráviaci systém, rany, reuma, parazity, dýchací systém

prejsť na článok

Administratívny objekt Žilina, Framborská

rekonštrukcia mestského domu zo začiatku 20. storočia nájomná plocha 945 m²  blízko historického centra mesta chránené vnútorné parkovisko vo dvore Príspevok Administratívny objekt Žilina, Framborská je zobrazený ako prvý na korso.sk.

prejsť na článok

Topánky Rainers T-600 Black

Tento mestský model bol vyrobený z lícovej kože; vnútorná podšívka má zabudovanú nepremokavú membránu, ako aj vysokoodolnú anatomickú a netorznú stielku. Podrážka tohto modelu, je vyrobená z EKOLOGICKÉHO TPU vyrobeného z ryžových zŕn; zvnútra sú oblasti č

prejsť na článok