Charitátívna Spin Akcia 2022

V sobotu 2.4.2022 sme organizovali 3. ročník úžasnej charitatívnej SPIN akcie v Redoubt Fitness Nové Zámky Atmosféra bola neskutočná a všetci účastníci zatopili halu obrovskom energiou a dobrou náladou O skvelú hudbu sa postaral DJ Shift, o perfektný program Michal Kiss so Zolim Szalay, o famóznu tortu naša Denisa Tallošiová, o perfektné fotky Tomáš Horváth a o technické zabezpečenie a video strih Music Drive Umelecké aktivity Priatelia, sme nesmierne šťastní a pyšní, že v rámci našej perfektnej športovej komunity, kde sa staráme o naše a vaše psychické a fyzické zdravie, dokážeme spoločne aj pomôcť detičkám a rodinám, ktoré takúto pomoc najviac potrebujú Ďakujeme! STE ÚŽASNÍ . Veľké ďakujeme patrì partnerom akcie 1.Deliace centrum Dami TZB s.r.o Msquare s.r.o Ing. Jaroslav Molda IP Build s.r.o AgroEko s.r.o A taktiež všetkým partnerom Redoubt Fitness Absolute Live Slovakia Emtio s.r.o Namakane s.r.o Martin Starzyk Elim Elektro s.r.o Riveco s.r.o Top Lacné byty s.r.o TPD Control s.r.o Fibo Karting s.r.o . Ďakujeme Má to zmysel Pridajte sa k nám aj vy! Staňte sa členom a buďte súčasťou https://cftnz.sk/clenstvo-v-cftnz/ Zobraziť galériu 2022 The post Charitátívna Spin Akcia 2022 appeared first on CFT Nové Zámky občianske združenie.

prejsť na článok

Charitátívna Spin Akcia 2021

Zobraziť galériu 2021 The post Charitátívna Spin Akcia 2021 appeared first on CFT Nové Zámky občianske združenie.

prejsť na článok

JÚN 2021 Akcia

V mesiaci Jún 2021 prebieha špeciálna akcia. Viac o akcii: NÁVRH FASÁDY ZADARMO The post JÚN 2021 – Akcia first appeared on . Príspevok JÚN 2021 Akcia je zobrazený ako prvý na .

prejsť na článok

JARNÁ AKCIA VYMEŇ STARÝ ZA NOVÝ

Jarná akcia na servisné motory Rato RV225 a Yamaha MA190! Máte starý motor, ktorý už nefunguje správne a vyžaduje si drahý servis? Radi by ste ho vymenili za nový, ale nechcete kupovať celú motorovú jednotku? Ponúkame Vám možnosť zakúpiť si servisný motor

prejsť na článok

Otvárame novú predajňu v Košiciach

V sobotu 1. 10. 2022 o 9:00 otvoríme novú predajňu v meste Košice. V deň otvorenia tu nebude chýbať špeciálna predajná akcia!

prejsť na článok

Jesenná akcia

Získajte Nastavovacie teleso NT grátis! Nastavovacie teleso NT získate grátis pri zakúpení Agzatu Agro Profi alebo Agro Profi DIF s akoukoľvek hnacou jednotkou a dvoch z nasledovných príslušenstiev: Brány ťahané Jednostranný pluh Jednostranný pluh ľavý Pl

prejsť na článok