CESTOVNÝ BENZÍNOVÝ VARIČ COLEMAN SKLADOM!

Hľadáte ideálny darček pre vášnivých turistov? Pre milovníkov kempovania sa nám podarilo naskladniť robustné benzínové variče Coleman. Koniec nosenia ťažkých PB fliaš na cestách či zháňanie náhradných plynových kartuší – ako už sám názov napovedá, jedná sa o varič, u ktorého sa ako palivo používa bezolovnatý benzín. S nádržou s objemom 0,35 litra vydrží horieť až 7 hodín, čo je úplne dostačujúca doba na víkendové varenie v prírode. Rozkladacie nožičky navyše zaistia perfektnú stabilitu variča.

prejsť na článok

Máme skladom: Podlahový termostat WIFI

WiFi priestorový termostat s externým senzorom do podlahy. Možnosť veľkoobchodných cien. The post Máme skladom: Podlahový termostat WIFI appeared first on Elektrické kúrenie InterClima.

prejsť na článok

Cestovné poistenie- stačí mi pri ceste do zahraničia Európsky cestovný preukaz? 

Cestovné poistenie- stačí mi pri ceste do zahraničia Európsky cestovný preukaz? Príspevok Cestovné poistenie- stačí mi pri ceste do zahraničia Európsky cestovný preukaz?  je zobrazený ako prvý na Jakub Prístupník.

prejsť na článok

Máme skladom: Grafénová vykurovacia fólia

Grafénová vykurovacia fólia s výkonom 80 W/m2. The post Máme skladom: Grafénová vykurovacia fólia appeared first on Elektrické kúrenie InterClima.

prejsť na článok

Evidencia prostriedkov vysťahovalcov a tých ktorí získali cestovný pas pre vysťahovanie

Evidencia obyvateľov obce Malachov, ktorí získali cestovný pas pre vysťahovanie[1] je žiaľ len torzovitá a bez bližšieho datovania, predpokladám však že by mohlo ísť o 20. roky 20. storočia. Evidencia obsahuje týchto 6 mien, pričom tie ženské (iba vydaté

prejsť na článok

Bratislavský osobný a nákladný prístav sa počas troch dní otvoria všetkým záujemcom

Záujemcovia o vodnú dopravu a cestovný ruch by mali zbystriť pozornosť. Bratislavský osobný aj nákladný prístav na Dunaji sa počas troch dní otvoria budúcim študentom stredných a vysokých škôl, ale aj širokej verejnosti. Od 6. do 8. februára budú priprave

prejsť na článok