Čas Vianoc

Čas Vianoc, čas, keď by sme sa mali zastaviť a pouvažovať, byť vnímavejší a citlivejší. Uvedomiť si, začo máme byť vďační a ako tú vďačnosť životu prejaviť.V našom Centre máme vždy na konci roka najviac práce, lebo chceme pomôcť čo najväčšiemu počtuklientov. Dávali sme si deadline, dokedy máme čo urobiť, stihnúť, vybaviť.Medzi všetkým tým ,čo sme robili, poslali sme aj jeden z balíkov klientom ďaleko od nás. Bolo tooblečenie. Nie nové, ale darované od našich darcov. Balík doputoval do rodiny, kde to veľmipotrebovali. Bolo tam rôzne oblečenie a medzi ním jedna maskáčová vetrovka. Ničím zvláštna, lenmaskáčová. Dostal ju malý 4-ročný chlapček. Jeho oči zažiarili tak, ako keby dostal ten najvzácnejšídarček. Mamička mu ju rýchlo oprala a on – ešte polosuchú – si ju obliekol na seba a už ho nebolo.Ponáhľal sa ukázať kamarátom na ulicu, čo mu kuriér doniesol. Drobnosť, a predsa spôsobila niekomuveľkú radosť.Každý z nás máme za čo ďakovať. Ale s ďakovaním ide aj vďačnosť. Ako ju prejavím? Vidím v mojomokolí ľudí, ktorí nemajú taký štandard ako ja? Určite vidím, no čo mi napadne pri pohľade na nich? Žesa mohli lepšie učiť, že si nemali zbabrať život? Mysleli ste už niekedy na to, že nik z nás sa nemoholrozhodnúť, do akej rodiny či prostredia sa narodí?Ak by sme sa pozerali touto optikou na Máriu a Jozefa, tak ich máme za neschopných ľudí, ktorí sanevedeli postarať o to, aby ich dieťa prišlo na svet v normálnych podmienkach. A bola to Svätárodina! Ktovie, koľko ľudí ich odsúdilo! Ale boli aj takí, čo im pomohli. Do ktorej skupiny patríme my?Nie vtedy, ale teraz, v našom prostredí, v tejto prítomnosti, ktorú práve žijeme.Ďakujem Vám, moji milí dobrovoľníci, darcovia, sponzori, duchovní priatelia, ktorí nás sprevádzatetýmto dielom! Keď budete pri jasličkách pozerať na Ježiška, spomeňte si na tie deti a ich rodiny,ktorým ste za tento rok spríjemnili život. Odmenu máte istú. A ten dobrý pocit užitočnosti a vďačnostinech vás sprevádza počas sviatkov, ale aj celý život.Ďakujeme, že ste! The post Čas Vianoc appeared first on Centrum konkrétnej pomoci FEMINA n.o..

prejsť na článok

Otváracie hodiny počas Vianoc

Príspevok Otváracie hodiny počas Vianoc zobrazený najskôr Lezecká stena K2 - Bratislava.

prejsť na článok

OZNAM dovolenka počas Vianoc

V dňoch 23. 12. 2022 – 6. 1. 2023 bude Bytové družstvo zatvorené z dôvodu čerpania celozávodnej dovolenky. Príspevok OZNAM dovolenka počas Vianoc sa najskôr objavil na stránke Bytové družstvo Trnava.

prejsť na článok

Diktator Prešov

Už niekoľko Vianoc organizuje skvelá rešturácia Diktator Prešov delivery food tradičnú benefičnú silvestrovskú kapustnicu. A už niekoľko Vianoc výťažok z tejto benefície darujú Podaj ďalej. Zahrejú brušká nielen tým, ktorí prídu ochutnať, ale aj neznám

prejsť na článok

Čas sa kráti...Vianoce v Prahe

Už len necelé 3 mesiace ostavajú do Vianoc. Je najvyšší čas rezervovať ubytovanie a zažiť čarovný advent v Prahe! Vianočné trhy na Staroměstském náměstí začínajú rozsvietením Vianočného stomčeka 2.12.2017 a budú prebiehať až do 6.1.2018. Na toto obdobie (

prejsť na článok

PRIŠLA ZIMA ZAS, S ŇOU SA BLÍŽI VIANOC ČAS

Príchod zimy, deti z triedy Motýliky zahájili hrami na čerstvom snehu. Na sánkach a boboch sa na školskom dvore šmýkali a ťahali, tešili sa so snehu a skúmali jeho vlastnosti.

prejsť na článok