Bytový dom ul. Nad lúčkami, Bratislava

Dva bytové domy s celkovým počtom 17 bytov. Menší z domov má tri nadzemné a jedno podzemné podlažie, väčší má 3 podzemné a 2 nadzemné podlažia. Obidva bytové domy sú riešené ako monolitické betónové konštrukcie. Steny a strop posledného podlažia menšieho z domov sú riešené ako drevená konštrukcia. Okrem realizácie bytových domov v rozsahu holobytov boli realizované aj spevnené plochy a gabiónové oporné múry. The post Bytový dom ul. Nad lúčkami, Bratislava first appeared on M-STAV.

prejsť na článok

Inteligentné schodiskové osvetlenie

Nevyhnutnosťou pre každý bytový dom či panelák je schodiskové osvetlenie. Bežné schodiskové osvetlenie je ale nepohodlné, lebo ho treba zakaždým ručne zapnúť. Naviac takéto osvetlenie míňa veľa elektriky, nakoľko sa vždy zažnú všetky svetlá.

prejsť na článok

Znievska 36, 38 Bratislava

Obnova bytového domu: • Iná modernizácia • Zateplenie obvodového plášťa bytového domu Príspevok Znievska 36, 38 Bratislava je zobrazený ako prvý na Lukystav - Nové bývanie na starej adrese.

prejsť na článok

Rozhovor Plus1Deň

Je karavan obľúbená tohtoročná dovolenková voľba Slovákov? Užite si dovolenku v bezpečí a ako doma! Karavany Bratislava vám povie, ako si prenajať karavan. The post Rozhovor Plus1Deň appeared first on Karavany Bratislava.

prejsť na článok

Opening new office | Bratislava, Slovakia

The past two years have brought us various challenges, complications but also opportunities to progress. Therefore, we would like to share a significant milestone in our emst s.r.o. company’s existence. Since the February 2022 you can visit us in the ou

prejsť na článok

Kontakt

POST DRINK AUTO, s.r.o., Rezedová 821/23, 821 01 Bratislava IČO 45460639 DIČ 2023008790 TEL +421 915 454 999 EMAIL [email protected], [email protected] © VŠETKY AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ , www.drinktaxi.sk The post Kontakt appeared

prejsť na článok