Benefity nosenia strieborných náhrdelníkov

Možno nie každá z nás je obdivovateľkou striebra, no po prečítaní tohto článku určite zmeníte názor. Striebro ako kvalitný a drahý kov si vždy nájde svoje miesto v našej šperkovnici. My vám prezradíme prečo to tak je, a dozviete sa aj benefity, ktoré vám do vášho outfitu dodá jednoduchý strieborný náhrdelník. · Nosenie striebra dodá unikátny nádych vášmu looku. Dlhé roky panoval názor, že zlaté a farebné šperky znamenajú extrovertnú povahu, no a tie minimalistické a strieborné zas introvertnú. Dnes to tak nie je a každá žena si môže dovoliť tento elegantný kúsok. · Zvýrazní vaše črty tváre a krásu. Neverili by ste, ako dokáže tento malý šperk zvýrazniť to, čo je pekné. Pri zlate nám padnú oči najskôr na ten šperk, ale pri striebre vnímame celok a to lichotí našim očiam. Navyše, ženám v našich končinách strieborné šperky skutočne ladia s odtieňmi pleti. · Vyzdvihne akýkoľvek farebný outfit. Pri striebre sa nemusíte trápiť, či vám bude farebne ladiť so šatami. Hodí sa naozaj ku každej farbe. · Vydrží vám dlho a v dobrom stave. Pokiaľ sa budete o striebro dobre starať, vydrží vám roky. Šterlingové striebro je v tomto smere najlepšie. · Je ľahké na údržbu. Ako sme si povedali, pri správnej údržbe nemá konkurenciu. Aby si striebro zachovalo svoju čistotu a lesk, je potrebné ho z času na čas pretrieť hliníkovou fóliou či vyšúchať v jedlej sóde. Okrem domácich receptov na trhu dostať aj špeciálne prípravky na čistenie striebra, ktoré len nanesiete, necháte chvíľu pôsobiť a zotriete. Aké jednoduché ! · Je hypoalergénne ! Náhrdelníky zo šterlingového striebra obsahujú až 92,5 % čistého striebra , pričom zvyšné percentá sú prímesi kovov s meďou. Neobsahujú nikel, ktorý je najväčší alergén. Strieborné šperky skrátka môžete nosiť bez obáv, že by vám spôsobili svrbenie či podráždenie na pokožke. The post Benefity nosenia strieborných náhrdelníkov appeared first on Diathin.sk.

prejsť na článok

Dámske strieborné šperky podľa typu

V striebornom prevedení sa vyrába všetky typy šperkov. Vyberať teda môžete z dámskych strieborných náušníc, strieborných prsteňov, náramkov, dámskych strieborných retiazok a príveskov.

prejsť na článok

Ako vybrať dámsky pozlátený set?

Či už zvolíte akúkoľvek kombináciu pozlátených šperkov, nezabudnite na ich veľkosť. Tú síce nemusíte riešiť u náušníc, ale u retiazok, náhrdelníkov a náramkov rozhodne áno.

prejsť na článok

Ako vybrať dámsky strieborný set?

Či už zvolíte akúkoľvek kombináciu šperkov, zamerajte sa aj na ich veľkosť. Tú netreba nijako zvlášť riešiť u náušníc, u retiazok, náhrdelníkov a náramkov by ste ale veľkosť podceňovať nemali.

prejsť na článok

Strieborné šperkové súpravy sú krásnym darčekom

Strieborná súprava zo striebra 925 je ideálnym darčekom. Urobí totiž radosť hneď dvakrát či trikrát a každá žena takýto dar náležite ocenia. Z akých druhov strieborných súprav môžete vyberať?

prejsť na článok

Poklad pre zberateľov

V našich skladoch nájdete bez sporu výnimočné kúsky, ktoré sú na prvý pohľad naozaj obdivuhodné. Bez sporu zaujmú vášnivých zberateľov ale aj ľudí, ktorí nie sú v zberateľstve mincí veľmi zbehlí. Výnimočné a vzácne vzory sú presne to čo v nájdete v našej

prejsť na článok