Benefičný DEŇ hospicu - VIAC ŽIVOTA do DNÍ (rok 2018)

Dňa 9. decembra 2018 - na 2. adventnú nedeľu - sa po prvý krát v histórii hospicu konalo celodenné benefičné podujatie Hospicu Milosrdných sestier v Trenčíne, výťažok ktorého pomôže vniesť VIAC ŽIVOTA do dní nevyliečiteľne chorých pacientov v konečnom štádiu ochorenia (zväčša onkologického), zomierajúcim a prispeje k rozšíreniu povedomia o trenčianskom hospici.

prejsť na článok

XV. benefičný ples Hospicu (15. 2. 2020)

V sobotu večer 15. februára 2020 sa v krásnom prostredí Hotela Veverica na Brezine konal XIV. benefičný ples Hospicu Milosrdných sestier v Trenčíne. ... bol to ples BENEFIČNÝ. XV. benefičný ples Hospicu (15. 2. 2020) A aký BENEFIT priniesol tohtoročný pl

prejsť na článok

IX. benefičný koncert hospicu (2019) - LÁSKA robí z domu DOMOV ❤

Dňa 15. decembra 2019 - na 3. adventnú nedeľu, nedeľu radosti - sa konal IX. benefičný koncert Hospicu Milosrdných sestier v Trenčíne, ktorého výťažok vo výške 9 938,75 € pomôže vniesť VIAC ŽIVOTA do dní nevyliečiteľne chorých pacientov v konečnom štádiu

prejsť na článok

POZVÁNKA na VIII. benefičný koncert hospicu - VIAC ŽIVOTA do DNÍ

Srdečne Vás pozývame na celodenné benefičné podujatie Hospicu Milosrdných sestier v Trenčíne, výťažok ktorého pomôže vniesť VIAC ŽIVOTA do dní nevyliečiteľne chorých pacientov v konečnom štádiu ochorenia (zväčša onkologického), zomierajúcim.

prejsť na článok

Príhovor riaditeľky hospicu na 13. benefičnom plese: 27. 1. 2018

Dňa 27. januára 2018 sa v nádherných priestoroch Hotela Brezina konal 13. benefičný ples Hospicu Milosrdných sestier v Trenčíne. Afmosféra na plese bola vznešená a srdečná zároveň. Prinášame Vám v plnom znení uvítací príhovor riaditeľky hospicu s. Noemi.

prejsť na článok

Benefičný koncert v záhrade hospicu

Srdečne Vás pozývame na letný benefičný koncert Hospicu Milosrdných sestier.

prejsť na článok