BEAUTY SALÓN PRE PRINCEZNÉ

Každé dievčatko sa chce stať aspoň na chvíľu princeznou, preto ak máte doma malé parádnice a rozmýšľate aký darček by ste im dali k narodeninám, alebo k inej príležitosti, máme pre Vás riešenie a Vy sa nemusíte o nič starať. Stačí keď nám budete dôverovať a my sa o všetko postarámeS nami dievčatá zažijú dokonalý zážitok, stanú sa z nich princezné a bude o ne postarané ako v bavlke. BEAUTY SALÓN PRE PRINCEZNÉ V pohodlí Vášho domova alebo v našich priestoroch v Seredi Na čo sa dievčatá môžu tešiť Prípitok s detským šampanským + spev Veľa šťastia, zdravia Gratulácie Odovzdávanie darčeka oslávenkyni od nás Manikúra / masáž rúk + lakovanie nechtov / Pedikúra / voňavý kúpeľ nôh + masáž nôh + lakovanie nechtov / Pleťová maska Masáž tváre Make up Úprava vláskov Trblietky do vláskov Farebný príčesok pre oslávenkyňu / príčesok oslávenkyni zostáva ako darček od nás / Čelenka / požičanie / Obliekanie princeznovských šiat / prípadne kostýmu podľa vlastného výberu / Slávnostné odovzdávanie korunky oslávenkyni / korunka oslávenkyni zostáva ako darček od nás / Fotenie Módna prehliadka Otváranie darčekov Odovzdávanie medailí všetkým dievčatám Diskotéka + občerstvenie / detské šampanské, minerálna voda, slané pochutiny, cukríky / o celý priebeh oslavy a beauty salónu sa s radosťou a úsmevom na tvári postarajú naše šikovné animátorky Cenník na 2hodiny: 4 dievčatá : 200€ 5 – 6 dievčat : 280€ 7 – 8 dievčat : 340€ 9 – 10 dievčat : 390€ MOŽNOSŤ DOOBJEDNAŤ SI : VÝZDOBA NA OSLAVU : 60€ / 3-5 detí / každé dieťa naviac + 10€ v cene výzdoby je / stôl, stoličky, návleky na stoličky, stuhy na stoličky, obrus, stredová štóla, servítky vo farbe výzdoby, ozdoba na servítky, 1ks balón „Happy Birthday“ s héliom, kamienky, lupienky, svietniky , sviečky , taniere, príbory , poháre na šampanské, poháre na vodu /+ občerstvenie / detské šampanské, minerálna voda, slané pochutiny, cukríky / BALÓNY S HÉLIOM : 5€ 10€ 1ks / záleží od veľkosti balónu / BALÓNOVÁ VÝZDOBA / cena podľa druhu balónovej výzdoby / The post BEAUTY SALÓN PRE PRINCEZNÉ appeared first on FUNNY PARTY.

prejsť na článok

Registrujte si AIRFORCE, SALON nebo MORTGAGE

Zaregistrujte si nové TLD domény. Například domény .airforce, .salon a .mortgage.

prejsť na článok

Nově v nabídce - BEAUTY, SKIN a MAKEUP

Přinášíme Vám možnost registrace nových generických domén. Nově máme v nabídce registraci domény .beauty, .skin a .makeup.

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! first appeared on All 4 beauty. The post Ahoj svet! appeared first on All 4 beauty.

prejsť na článok

Sticky Salon Post (Demo)

/*! elementor - v3.8.1 - 13-11-2022 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#818a91;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#818a91;bor

prejsť na článok

Kozmetické lehátko Fabulo Beauty Venus

Kliknite na odkaz kozmetické lehátko Fabulo Beauty Venus a kúpte si tento produkt na našej novej stránke Fabulo.sk s výhodnejšími podmienkami. Na novej stránke Fabulo.sk si môžete užívať aj výhody ako sú napr. množstevné alebo vernostné zľavy. Rozmer

prejsť na článok