Auto pri nehode odhodilo až na chodník, kde zasiahlo 57-ročného chodca

Vinníka nehody obvinili z prečinu ublíženia na zdraví.

prejsť na článok

Pozvánka: Magurský zlatých chodník čaká slávnostné otvorenie v októbri

Príspevok Pozvánka: Magurský zlatých chodník čaká slávnostné otvorenie v októbri je zobrazený ako prvý na Chata Magurka Nízke Tatry.

prejsť na článok

Magurka si pripomenula banskú históriu, oficiálne otvorili náučný chodník (tlačová správa a fotogaléria)

Príspevok Magurka si pripomenula banskú históriu, oficiálne otvorili náučný chodník (tlačová správa a fotogaléria) je zobrazený ako prvý na Chata Magurka Nízke Tatry.

prejsť na článok

Ako zvládnuť nehodu v pokoji a s noblesou?

Dopravných nehôd je na cestách stále viac a viac. Každý šikovnejší vodič môže byť účastníkom. Dôležité je, čo robiť ihneď po nehode. Správny a pohotový prístup bezprostredne po udalosti totiž môže veľmi zmierniť nielen materiálne škody alebo škody na zdra

prejsť na článok

Aj 2 roky po nehode sa dá vymôcť odškodné. Ako?

V našom blogu sme už písali o tom, ako pri vymáhaní odškodného nemáte čo stratiť či ako zvládnuť dopravnú nehodu v pokoji a s noblesou. Je čas pozrieť sa na konkrétnu skúsenosť našej anonymnej zákazníčky, s ktorou sme sa pozhovárali o tom, ako zvládla nep

prejsť na článok

Dukla

Vyhliadková veža s interiérovov a exteriérovov expozíciou. Pamätník československého armádneho zboru. Náučný chodník bunkrami vo Vyšnom Komárniku. The post Dukla first appeared on Hotel Slávia Svidník.

prejsť na článok