Architektúra a 3D tlač

Architektúra a 3D tlač sú úzko prepojené, pretože 3D tlač ponúka architektom nové a zaujímavé možnosti pre návrh a výrobu modelov budov, domov a iných konštrukcií. 3D tlač je pre architektúru veľmi užitočná, pretože umožňuje návrhárom a dizajnérom vytvoriť presné modely a makety, ktoré im umožňujú vizualizovať ich návrhy a koncepty.Pomocou 3D tlače môžu architekti vytvárať realistické makety svojich návrhov, ktoré im pomáhajú vizualizovať a testovať rôzne varianty dizajnu. Tieto modely sú tiež veľmi užitočné pre prezentácie klientom a investorom, pretože umožňujú prezentovať komplexné koncepty a návrhy v tridimenzionálnom priestore, čo umožňuje lepšiu predstavivosť a porozumenie navrhovanému projektu.3D tlač tiež umožňuje architektom vytvárať komplexné geometrické tvary a vzory, ktoré by boli ťažko alebo nemožno vyrobiť tradičnými spôsobmi. To umožňuje architektom experimentovať s novými a zaujímavými dizajnovými prvky, ktoré môžu zlepšiť estetický vzhľad a funkčnosť stavieb.Okrem toho, 3D tlač umožňuje aj výrobu presných a funkčných modelov stavebných súčastí, ako sú napríklad okná, dvere, výplne a rôzne konštrukčné prvky. To je užitočné pri výstavbe, pretože umožňuje architektom a staviteľom vytvárať presné modely súčastí, ktoré môžu byť použité pri plánovaní a výstavbe budov.Celkovo môžeme povedať, že 3D tlač je pre architektúru veľmi užitočný nástroj, ktorý umožňuje architektom vytvárať presné a detailné modely a makety svojich návrhov. Týmto spôsobom môžu architekti lepšie vizualizovať a testovať svoje návrhy, čo im umožňuje vytvárať kvalitnejšie a funkčnejšie stavby.Veľmi radi prejdeme všetky možnosti spolupráce. Neváhajte nás kontaktovať. The post Architektúra a 3D tlač appeared first on 3Ddesign.

prejsť na článok

Martel Trade

Grafické práce, branding vozidiel (dodávka, osobné auto), potlač textilu, tlač bannerov, tlač roll-up, branding solárnych panelov, tlač katalógov, výroba štítkov.

prejsť na článok

3D tlač už ma čo povedať aj v stavebníctve

3D tlač v stavebníctve. Propagátori týchto postupov tvrdia, že s pomocou stavebnej 3D tlačiarne vytvoria celý dom za jediný týždeň. Video, ktoré môžete vidieť v tomto článku, zachytáva tlačiareň na betón, ktorý je ručne prekladaný oceľovou výstužou. 3D tl

prejsť na článok

Setcar

Polep celej firemnej flotily, branding prevádzky, tlačoviny, vizitky, foldre, reklamné predmety, id karty.

prejsť na článok

McDonalds

Branding prevádzky McDonalds McDrive, tlač reklamných bannerov, fólie pre architektúru na prevádzkach.

prejsť na článok

Subway

Grafické spracovanie, billboardy, reklamy v podchodoch, roll-upy, tlačoviny, potlač textilu, branding prevádzky v Žiline (Aupark).

prejsť na článok