Architektonické služby

V našom ateliéry ponúkame Architektonické služby, ktorými Vám pomôžeme nájsť a skonkrétniť nápady a predstavy o vzhľade Vášho bývania, pracovného prostredia. Vzájomnou konzultáciou a hľadaním najvhodnejšieho riešenia pre Vás pripravíme investičný zámer, architektonickú štúdiu, projektovú dokumentáciu na stavebné povolenie prípadne realizačný projekt architektúry, statiky, rozvodov vody a kanalizácie, elektroinštalácie, .. Ponúkame komplexne architektonické služby pri vypracovaní projektov profesií a ich vzájomnú koordináciu s našimi zmluvnými partnermi. vypracovanie architektonicko stavebnej časti vypracovanie statiky stavby rozvodov vody a kanalizácie elektroinštalácie a slaboprúdových rozvodov návrh systému vykurovania energetické zhodnotenie stavby posúdenie požiarnej ochrany stavby návrh centrálneho vetrania a rekuperácie spracovanie výkazu výmer… Continue reading The post Architektonické služby first appeared on m-ARTateliér.

prejsť na článok

New York má novú vertikálnu dedinu

Vo veľkom jablku otvorili v septembri pozoruhodnú stavbu, ktorá hrá rozličnými farbami a zaujme nezvyčajným tvarom. Pod architektonické riešenie budovy, ktorá spája hotel, kancelárie i obchodné prevádzky, sa podpísala progresívna holandská kancelária MVRD

prejsť na článok

Pritzkerova cena za rok 2023 putuje do rúk britského architekta Chipperfielda

V tomto roku si najvyššie architektonické ocenenie vyslúžil 69-ročný Brit David Chipperfield, ktorého porota vybrala pre jeho prácu s prelomovým moderným dizajnom, ktorý sa potýka s klimatickými problémami, mení sociálne vzťahy a oživuje mestá".

prejsť na článok

Práce na ČS PHM pokračujú

Čerpacia stanica PHM bude poskytovať služby pre širokú motoristickú verejnosť v oblasti doplňovania pohonných látok a služby v ostatných doplnkových činnostiach. The post Práce na ČS PHM pokračujú first appeared on Nitra Invest.

prejsť na článok

Woblery Owner Cultiva Zip N Ziggy sú v Aqua-Služby Prešov

Hľadáte dokonalý wobler na lov boleňov? Hľadáte presne Owner Cultiva Zip N Ziggy v rôznych farbách ale nikde ho neviete nájsť a cez internet si ho objednávať nechcete? Tak potom máme pre vás skvelú správu u nás tieto woblery nájdete vo VŠETKÝCH farbách,

prejsť na článok

Problémy opatrovateľskej služby na Slovensku (video)

The post Problémy opatrovateľskej služby na Slovensku (video) first appeared on Harris Slovakia - Agentúra domácej ošetrovateľskej starostlivosti.

prejsť na článok