Ambasádor USA na Slovensku Gautam Rana na stážovom programe IMB

Na stážovom programe Inštitútu Mateja Bela nás navštívil americký ambasádor pán Gautam Rana. Veľvyslanec diskutoval so stážistami a stážistkami o ľudských právach v USA aj na Slovensku. Páčilo sa mi, že nabádal našich stážistov k optimizmu a k viere, že vieme veci zmeniť k lepšiemu. Ďakujeme ambasáde za podporu nášho stážového programu a tešíme sa na dlhodobú spoluprácu!

prejsť na článok

V programe FFi bude 27 celovečerných a 24 krátkych filmov

Na 16. ročníku festivalu uvidia diváci 51 audiovizuálnych diel z 31 krajín sveta, z toho 27 celovečerných a 24 krátkych. Premietať sa bude v dvoch kinosálach. „Festival sa po rokoch vracia na Filmovú a televíznu fakultu VŠMU na Svoradovej ulici a paraleln

prejsť na článok

Rumunsko 2013

Cestopis Rumunsko 2013 Na konci j na sme sa vybrali na mal v pravu do Rumunska. Tu si m žte pozrieť fotky z na ej cesty, a stiahnuť trasu vo form te .GPX. Trasa (form t GPX - možne otvoriť napr. v programe google earth) na stiahnutie.

prejsť na článok

Druhý kurz AIT/FST na Slovensku

Skvelé odborníčky, logopédky a konduktorka, naše nové kolegyne, oprávnené vykonávať sluchový tréning AIT/FST. Vitajte medzi nami! The post Druhý kurz AIT/FST na Slovensku first appeared on FST Slovakia.

prejsť na článok

Allianz -Slovenskú poisťovňu, a.s.

Pozvánka s poďakovaním (poďakovanie je na opaku zvončeka) pre Allianz -Slovenskú poisťovňu, a.s.

prejsť na článok

Výročná členská schôdza MŠK BO Holíč!

22.04.2023 Dňa 22.04.2023 sa v priestoroch ŠH na Kollárovej ulici v Holíči uskutočnila výročná členská schôdza našej organizácie MŠK BO Holíč. Na programe bolo viacero dôležitých a zaujímavých bodov. Pod vedením predsedu MŠK BO Holíč p. Suchovského sa

prejsť na článok