AKTUÁLNE: Veľký TV operátor vám dá za 0,10€ na jeden mesiac až 8 filmových televíznych staníc

Určite to poznáte, prídete večer domov a chcete si oddýchnuť pred televízorom pri dobrom filme alebo seriály. Zväčša siahneme po obsahu z rôznych platforiem, ako sú napríklad Netflix či SkyShowTime. No druhým dychom treba povedať, že niekedy sa môžeme zacykliť v algoritmoch týchto služieb a následne môžeme mať pocit, že sme už videli všetky filmy či seriály. V takomto The post AKTUÁLNE: Veľký TV operátor vám dá za 0,10€ na jeden mesiac až 8 filmových televíznych staníc appeared first on Vosveteit.sk - Správy zo sveta technológií a vedy.

prejsť na článok

Moral&Banal Dobré správy 5.2.2023

Skončil sa cirkus aj chaos, alebo naopak.  Klusa len tak ľahko neobabrú. Komunistovi Ficovi prekáža spolupráca s ŠTB. Zbytoční ľudia v televíznych debatách. 

prejsť na článok

Dnešná noc bude magická. Na oblohe sa ukáže „Modrý Mesiac“. Kde pozorovanie neprekazí počasie?

Tohtoročný august sme odštartovali krásnym mesačným splnom. A tak, ako sme začali, tak aj tento mesiac skončíme. 

prejsť na článok

Mesiac má nový 10-metrový kráter. Vytvorila ho nepodarená ruská misia

Na Mesiaci sa objavil nový kráter, ktorý je v priemere veľký približne 10 metrov. Vytvorila ho nevydarená ruská misia, pri ktorej sonda nešťastne narazila do Mesiaca. 

prejsť na článok

Nemčice ťahá 18 gólový Klas. Pred rokom takmer skončil s futbalom

Útočník Nemčíc Dušan Klas prežíva jeden z najkrajších momentov v živote. Aktuálne strelecký líder v VII. lige ObFZ Topoľčany sa teší z narodenia synčeka Jakubka.

prejsť na článok